Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

70 afișări

Meterorologii au emis azi noi avertizări de ploi, vânt, polei şi ninsoare pentru mai multe zone ale ţării. În Moldova, până joi dimineaţă va fi polei, va ninge, iar vântul va sufla cu putere.

Tabloul "Cap de Arlechin" pictat de Pablo Picasso, pe care o româncă a crezut că l-a găsit într-o pădure din judeţul Tulcea, s-a dovedit a fi o farsă făcută de doi producători de teatru din Belgia, Aceştia au îngropat tabloul la data de 31 octombrie, iar în ziua următoare au trimis şase scrisori anonime cu locaţia picturii.

Au şi apărut primele probleme în Bucureşti şi în judeţele Buzău, Constanţa şi Tulcea, anunţă IGSU. În judeţul Buzău, patru maşini cu zece persoane au fost înzăpezite în localitatea Cochirleanca. O ambulanţă, rămasă blocată în Vrancea, iar circulaţia se desfăşoară bară la bară în Braşov 

Preşedintele Curţii de Conturi Europene, Klaus-Heiner Lehne se va intalni cu şeful statului Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă şi preşedinţii Camerelor Parlamentului în casdrul unei vizite oficiale pe care o are în România. Oficialul european va sta două zile în ţară.

Tribunalul Bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) în data de 15 noiembrie, informează Metrorex. Potrivit instanţei, Unitatea – Sindicatul Liber Metrou nu a respectat legea dialogului social.

Ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, va efectua azi prima sa vizită oficială în Iran, pentru a discuta cu Guvernul iranian despre mai multe probleme, printre care viitorul Acordului Nuclear semnat în anul 2015, relatează Euronews.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici