Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

44 afișări

Ninsoarea dă peste cap mersul trenurilor. Mai multe trenuri CFR Călători au înregistrat în această dimineaţă, întârzieri chiar şi de 75 de minute. Probleme au fost şi pe Aeroportul Otopeni, unde au fost înregistrate întârzieri de până la 30 de minute din cauza degivrării avioanelor.

Primele efecte ale codului galben au şi apărut. Un copac a căzut pe o maşină, în Bucureşti, iar localitatea Uzun,din Giurgiu şi între localităţile Merişani şi Guruieni din judeţul Teleorman au derapat camioane din cauza zăpezii depuse pe carosabil.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a spus, în şedinţa CCR unde se dezbate sesizarea pe conflictul Parlament-Ministerul Public privind protocoalele, că situaţia de după 2009 e foarte gravă. EL a mai afirmat că esteca în perioada comunistă, când organele securiste făceau investigaţii penale.

Hotelierii de pe Valea Prahovei şi Poiana Braşov au vândut aproape toate locurile de cazare pentru minivacanţa de 1 Decembrie. Preţurile au pornit de la 230 de lei pentru o cameră single şi au depăşit 700 de lei pentru o persoană într-o cameră dublă la 5 stele. Tarifele includ o masă festivă.

Aeronava Lion Air ce s-a prăbuşit pe 29 octombrie în Marea Java, după decolarea de la Jakarta, nu ar fi trebuit să primească permisiunea de zbor. Avionul nu era navigabil în cursul zborului anterior prăbuşirii, au declarat anchetatorii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici