Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

81 afișări

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea a declarant că ”pacientul Dragnea a vrut să-şi plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului”. Parlamentarul a mai spus că liderul PSD a ales un spital privat pentru că a vrut intimitate, în cele de stat saloanele fiind aglomerate.

Opt maşini au fost implicate, în această dimineaţă, într-un accident în lanţ pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din Codlea spre Vlădeni, în judeţul Braşov, o persoană fiind rănită.

Pe platoul din Piaţa Victoriei erau dimineaţă 1.000 de maşini, iar numărul maxim va ajunge la 2.000, pentru că protestatarii nu doresc să blocheze traficul, a anunţat Vasile Ştefănescu, preşedintele Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România.

Lucian Bute, în vârstă de 39 de ani, şi-a anunţat retragerea din boxul profesionist, sport pe care l-a practicat încă din copilărie şi în care a obţinut 35 de victorii şi doar cinci înfrângeri.

România ocupă locul al 48-lea în topul celor mai fericite ţări din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2019, realizat cu sprijinul Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). În clasament, Finlanda ocupă prima poziţie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici