Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

172 afișări

Tragedie în Prahova unde un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean. Înainte de accident, el ar fi trimis mai multe mesaje unor prieteni cărora le mulţumea pentru că i-au fost alături şi îşi lua adio.

Trafic rutier restricţionat în centrul Capitalei azi şi mâine în timpul evenimentului Simfonia Apei, desfăşurat în Piaţa Unirii la fântâni. Traficul va fi restricţionat pe bulevardul Unirii, între bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei, în zona fântâni, transmite Brigada Rutieră.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că este bucuros că în calitate de preşedinte al Senatului, în urmă cu câţiva ani, a avut şansa să îşi pună semnătura pe legea care „a readus ziua de 10 Mai acolo unde îi e locul, în rândul marilor sărbători ale acestui neam”.

O femeie de 73 de ani din Oradea a fost jefuită de un bărbat care i-a pus somnifere în cafea şi apoi i-a furat bijuteriile şi alte bunuri din casă. Prejudiciul s-a ridicat la 10.000 de lei. Suspectul, în vârstă de 66 de ani, din judeţul Vaslui, a fost arestat pentru 30 de zile.

Preşedintele american Donald Trump a majorat azi tarifele pentru importurile de produse chinezeşti în valoare de 200 de miliarde de dolari la 25 de procente. Beijingul a anunţat că va răspunde cu măsuri similare, cele două părţi continuând însă discuţiile pentru a salva acordul comercial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici