Healthcare Trends. Pachetele de prevenţie şi analizele. Ce teste sunt importante şi ce preţ au?

  • Tu ce analize îţi faci anual?
  • Multe sunt decontate, sau foarte ieftine, spune medicul Alina Suciu.
  • Ce analize este indicat să faci, chiar dacă esti sănătoasă/sănătos?
1051 afişări
Imaginea articolului Healthcare Trends. Pachetele de prevenţie şi analizele. Ce teste sunt importante şi ce preţ au?
Medic primar Medicină de laborator şi medic rezident în Epidemiologie, Alina Suciu, conduce două laboratoare şi este şi antreprenoare. Specialista este este invitata Healthcare Trends de vineri, o emisiune săptămânală pe teme medicale realizată de către MEDIAFAX în parteneriat cu Banca Transilvania - Divizia pentru medici. 

Analizele sunt din ce în ce mai sigure, cele mai multe dintre ele fiind automatizate complet, aşadar, pacienţii nu au de ce să îşi facă griji. Diferenţele apar doar la interpretare.

Ce analize îţi poţi face la un laborator?

Analize de biochimie (glicemie, colesterol) - circa 15 lei, analize hormonale - 35/45 de lei, urocultură/exudat faringian - circa 45 de lei , însă majoritatea sunt decontate de către Casa de Asigurări. 
 
Comparativ cu alte state, preţurile sunt extrem de mici, spune medicul, deşi calitatea este la fel ca în afară. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici