Healthcare Trends: Statul decontează 300 de euro lunar, sumă ce acoperă tratamentul stomatologic pentru circa 2-3 copii. Cum convingi copilul să meargă la dentist fără să-l traumatizezi? Dan Draghici , antreprenor în Medicină dentară, are răspunsuri

  • Dan Drăghici, antreprenor în Medicină dentară, explică cum a schimbat pandemia business-ul clinicilor stomatologice
  • Cum trebuie să fie stomatologul la care îţi duci copilul ca să nu rămână cu frici pe viitor? Cât decontează statul pentru tratamentul stomatologic al unui copil?
  • Drăghici deţine un grup de trei firme: Draghici Dental Laborator de Tehnică Dentara, Junior Family Dental Center şi Safra Implant
1488 afişări
Imaginea articolului Healthcare Trends: Statul decontează 300 de euro lunar, sumă ce acoperă tratamentul stomatologic pentru circa 2-3 copii. Cum convingi copilul să meargă la dentist fără să-l traumatizezi? Dan Draghici , antreprenor în Medicină dentară, are răspunsuri

Healthcare Trends: Invitat este Dan Drăghici

Dan Drăghici, de la director de vânzări la Rompetrol, la antreprenor şi student la Medicină dentară, este invitatul celei mai noi ediţii Healthcare Trends, emisiune realizată de Mediafax în parteneriat cu Banca Transilvania - Divizia pentru Medici.
 
Acesta deţine un grup de trei firme: Drăghici Dental, laborator de tehnică dentară, Junior Family Dental Center şi Safra Implant, care a avut ca cifră de afaceri de 2.200.000 Euro în 2019.
 
Drăghici îţi povesteşte cum şi-a manageriat business-urile în pandemie, cum colaborează statul cu clinicile stomatologice, dar şi cum să îţi păstrezi dantura sănătoasă. Dacă eşti părinte, stomatologul la care îţi duci copilul, ar trebui să fie mai mult decât un medic bun, consideră antreprenorul.
 

Cum reducem fobia de dentist?

 
„Cu toată aparatura din ziua de azi, durerea la dentist este istorie. Frica de stomatolog ţine de cultura noastră. Când am deschis primul cabinet pentru copii, am ales să ofer medicilor tineri un training cu un psiholog. Copiii nu se nasc cu fobie de stomatolog, preiau frica de la părinţi.”
 
Cum a schimbat pandemia domeniul Stomatologiei?
 
„Este anormal să existe 15.000 de medici dentişti şi 12.000 de cabinete. Este mult. Peste 90% din activitatea din ţară este privată şi foarte segmentată. Această criză va grăbi extinderea clinicilor foarte mari, iar cabinetele mici vor avea de suferit. ”
 

Stomatologia în România. Cât costă investiţia într-o clinică 

 

„Fiind o concurenţă foarte mare, în România stomatologia este foarte tehnologizată. Problema este cu banii care vin de la stat pentru tratamentele copiilor.  În Stomatologie, statul decontează 300 de euro pe lună, sumă ce acoperă costul tratamentului pentru maxim 2-3 copii. ”

Dan Drăghici, de la director de vânzări la Rompetrol, la antreprenor şi student la Medicină dentară, a fost invitatul celei mai noi ediţii Healthcare Trends, emisiune realizată de Mediafax în parteneriat cu Banca Transilvania - Divizia pentru Medici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici