HOROSCOP 11 iulie. Noroc şi şanse de bani pentru zodii. Trei din ele fac progrese pe toate planurile

Săptămâna începe sub auspiciile trigonului armonios între Luna din Săgetător şi Jupiter din Berbec, astfel că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se bucură de şansă încă de luni.

27087 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 iulie. Noroc şi şanse de bani pentru zodii. Trei din ele fac progrese pe toate planurile

HOROSCOP 11 iulie. Noroc şi şanse de bani pentru zodii. Trei din ele fac progrese pe toate planurile

HOROSCOP 11 iulie - Berbec

Începi săptămâna foarte bine pentru că ai o mentalitate de învingător(oare) care îţi permite să vezi cu claritate cum vor evolua unele proiecte în care ai depus multe eforturi în ultima vreme. Ţi-ai făcut unele planuri care par să meargă fix aşa cum ţi-ai dorit, iar dacă apar provocări sau schimbări de traiectorie, reacţionezi bine la ele şi încerci să vezi cum poţi transforma astfel de întâmplări într-o oportunitate. În cazul în care ai de rezolvat treburi birocratice, fii sigur(ă) că le vei duce la bun sfârşit aşa cum se cuvine. Ştii exact cum să procedezi pentru a-ţi atinge obiectivele.

HOROSCOP 11 iulie - Taur

Pentru tine, ziua de luni s-ar putea să înceapă mai greu, poate pentru că încă te refaci după weekend sau probabil pentru săptămâna trecută a fost una încărcată din punct de vedere emoţional. Oricare ar fi situaţia, indicat ar fi să nu pui presiune prea mare pe tine, să îţi alegi cu grijă persoanele în compania cărora petreci mai mult timp astăzi. În felul acesta, nu vei ajunge în situaţia în care dispoziţia ta are de suferit. Încearcă să priveşti partea plină a paharului, să crezi în ceea ce ţi-ai propus să realizezi astăzi şi în zilele care vor urma.

HOROSCOP 11 iulie - Gemeni

Porţi astăzi discuţii fructuoase cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Vă preocupă în egală măsură proiectele pe care deja le-aţi demarat sau pe care le veţi implementa pe viitor. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi progresele încep să se vadă chiar mai devreme decât ai sperat. În plus, s-ar putea să afli şi alte veşti bune, care îţi semnalează că ai toate motivele din lume să crezi în planurile tale de viitor. Din câte se pare, lucrurile merg bine pentru tine, iar dacă eforturile tale nu se opresc aici, vei ajunge fix unde-ţi doreai.

HOROSCOP 11 iulie - Rac

În cazul tău, nici nu s-ar zice că aceasta este o zi de luni. Ai un nivel de energie ridicat, care îţi permite să dai dovadă de un randament cel puţin la fel de mare. Ştii exact de unde să apuci sarcinile de la serviciu şi te simţi pregătit(ă) să faci faţă tuturor provocărilor. Ajută şi faptul că eşti în relaţii bune cu superiorii şi/ sau cu colegii de muncă, întrucât simţi că poţi discuta cu ei liber, că veţi gestiona eficient eventualele diferenţe de mentalitate şi/ sau de viziune. Aşadar, este de aşteptat să faci progrese destul de mari.

HOROSCOP 11 iulie - Leu

Începutul de săptămână vine cu o doză mare de creativitate şi inspiraţie pentru tine. Fie că lucrezi într-un domeniu artistic sau nu, găseşti astăzi soluţii originale pentru toate situaţiile cu care ai de-a face în plan profesional. În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, se vede faptul că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că ştiţi să profitaţi aşa cum se cuvine de timpul pe care îl aveţi la dispoziţie împreună. În cazul în care eşti single, este posibil să îţi atragă cineva atenţia astăzi, să aveţi multe lucruri în comun, la care nici nu te-ai gândit.

HOROSCOP 11 iulie - Fecioară

În cazul în care ai trecut recent prin unele evenimente de familie nu tocmai plăcute, lucrurile vor intra pe făgaşul normal de azi încolo. Pe de altă parte, nu ţi se recomandă încă să deschizi anumite subiecte care ar putea deschide şi ele la rândul lor răni încă nevindecate complet. Încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor şi să vezi cum anume poţi consolida acest nou raport de forţe între tine şi cei dragi. În fond, vă doriţi cu toţii ce este mai bine pentru familie, pentru casă şi gospodărie, iar modul în care colaboraţi trebuie să reflecte acest lucru.

HOROSCOP 11 iulie - Balanţă

Comunici astăzi foarte bine cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă atât în ceea ce priveşte proiecte comune, cât şi în legătură cu chestiuni mai puţin importante, de fiecare zi. Aşadar, este un moment bun în care să readuci pe tapet subiecte care au condus la tensiuni în trecut. Astrele vă vor ajuta să ajungeţi la un consens în privinţa lor, fără ca spiritele să se mai inflameze. Profită de această oportunitate pentru a le spune celor dragi ce crezi despre cum ar trebui să procedaţi împreună pe mai departe.

HOROSCOP 11 iulie - Scorpion

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre norocoşii(oasele) Zodiacului care se întâlnesc cu oportunităţi financiare. În cazul tău, s-ar putea să fie vorba de un proiect extraprofesional în domeniul tău de activitate principal, dar în acelaşi timp, este posibil să fie vorba de activităţi într-un sector cu care cochetezi doar din când în când, atunci când îţi permite programul de la serviciu. Aşadar, lucrurile par să evolueze bine nu doar în plan profesional, cât şi la nivel financiar, unde reuşeşti să îţi consolidezi situaţia materială pe care ai reuşit să o dobândeşti nu fără eforturi până în prezent.

HOROSCOP 11 iulie - Săgetător

Ai o stare bună de spirit astăzi, iar acest lucru se vede din modul în care interacţionezi cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În unele cazuri, nu este exclus ca această dispoziţie să li se datoreze, să te simţi bine în pielea ta pentru că lucrurile merg mai bine decât de obicei între voi. În cazul în care eşti single, cu o asemenea atitudine, vei atrage atenţia mai multor admiratori(oare) decât de obicei, asta dacă nu ai deja pe cineva pe care ai pus ochii şi care începe să-ţi dea atenţie.

HOROSCOP 11 iulie - Capricorn

Lucrurile merg bine pentru tine în plan domestic sau locativ. Atmosfera este liniştită acasă, treburile gospodăreşti evoluează bine şi te înţelegi perfect cu cei dragi, cu toate că mai există încă unele lucruri care nu merg tocmai bine între voi. pentru moment, însă, poate că ar fi mai bine să daci abstracţie de ele, să nu le laşi să te deranjeze prea tare. În caz contrar, există riscul să apară tensiuni pe care le-ai fi putut evita. Va veni momentul potrivit şi pentru acele conversaţii, dar trebuie să ai răbdarea. Vei simţi sigur când este timpul potrivit să le începi.

HOROSCOP 11 iulie - Vărsător

S-ar putea să primeşti astăzi veşti bune cu privire la un proiect pe care îl derulezi sau în raport cu o iniţiativă pe care o vei implementa cât de curând. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de ceva care te bucură legat de un prieten sau de o activitate pe care o derulaţi împreună. Viitorul pare să îţi surâdă, astfel că dacă te temeai de modul în care vor evolua unele lucruri, Universul îţi dă motive să priveşti înainte cu optimism. Poate că încă nu ai făcut progresele pe care ţi le doreai, dar ele vor apărea curând.

HOROSCOP 11 iulie - Peşti

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai realizat în această perioadă. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de un proiect adiţional la serviciu, iar în altele, de ceva ce faci după orele de program cu unul dintre superiori. Oricare ar fi situaţia, este clar că te-ai poziţionat pe o pantă ascendentă în plan profesional, dar şi financiar, că eforturile tale încep să rodească. Se vede că eşti pregătit(ă) pentru noi provocări şi recompense într-un domeniu în care te simţi apreciat(ă).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici