HOROSCOP 11 IUNIE 2020: Zodiile expuse riscului de a cădea în capcane

Soarele din Gemeni aderă astăzi la un careu cu Neptun din Peşti. Acest aspect tensionat ne transmite că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) sunt expuse riscului de a cădea în capcane pe care le-au întins alţii ori şi le-au pregătit singure fără să îşi dea seama.

28941 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 IUNIE 2020: Zodiile expuse riscului de a cădea în capcane

HOROSCOP 11 IUNIE 2020:

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 BERBEC

Nu tot ce zboară se mănâncă. Acesta ar fi dictonul după care ar trebui să te ghidezi astăzi. Nu la de bune toate informaţiile care se vehiculează în jurul tău, fie că le auzi din media sau de la cineva apropiat. Nu pleca urechea nici la bârfe, mai ales dacă vizează pe unul dintre apropiaţi. De asemenea, ar fi de dorit să nu laşi loc de interpretări, să nu le oferi ocazia celorlalţi de a-ţi răstălmăci vorbele, deliberat sau involuntar. Încearcă să dai dovadă de precauţie în modul în care uzezi de informaţia primită şi cea pe care o transmiţi.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 TAUR

Nu îţi pune azi toate ouăle într-un singur coş. Cu alte cuvinte, nu miza totul pe o singură carte, nu face investiţii într-o relaţie sau un proiect fără a-ţi lăsa o portiţă viabilă de ieşire în cazul în care lucrurile nu merg aşa cum te-ai aşteptat. Trăim vremuri nesigure, iar cea mai nefericită abordare într-un context ca acesta este aceea de a nu-ţi pregăti niciun plan de urgenţă. Cea mai simplă şi eficientă strategie este să mai aştepţi în privinţa luării unei decizii, mai ales dacă ea implică un agajament financiar neconfortabil, prea mare poate pentru circumstanţele din această perioadă.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 GEMENI

Nu te aşteaptă o zi prea grozavă în plan profesional. Probabil că ai parte de unele discuţii în contradictoriu cu unul dintre superiori sau pur şi simplu gestionezi mai greu responsabilităţile şi răspunderea care vin la pachet cu sarcinile care îţi sunt delegate. În niciuna din situaţii nu este indicat să laşi instinctul să primeze în faţa raţiunii. Dacă răspunzi înapoi, nu faci decât să îţi atragi antipatii din partea unor persoane de care depinde, cel puţin într-o anumită măsură, parcursul tău profesional. Iar dacă-ţi faci treaba doar la nivel superficial, acest lucru va ieşi la iveală până la urmă.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 RAC

Nu eşti într-o formă prea bună azi. Ai tendinţa să pui răul în faţă, să te gândeşti la ceea ce ar putea fi merge cel mai prost. Având o asemenea predispoziţie, este important să faci eforturi să nu se ajungă acolo. În fond, Universul se prea poate să îţi fi pregătit unele oportunităţi mascate în riscuri, iar dacă te concentrezi doar pe ce nu merge bine, s-ar putea să nu mai vezi aspectele pe care le-ai putea îmbunătăţi. Ai nevoie doar de mai multă flexibilitate în gândire şi de optimism. Mentalitatea pe care o ai atrage şansa de partea ta.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 LEU

În raport cu unele proiecte şi/ sau colaborări, pare că nu ai depăşit încă starea de alertă. Mai exact, mă refer la faptul că se află încă pe nisipuri mişcătoare, că nu ai găsit încă fundaţii noi pe care să muţi tot progresul pe care l-ai înregistrat pe aceste planuri. Ideea e că eforturile nu trebuie să vină doar de la tine. Dacă ai dat de înţeles că nu eşti pregătit(ă) să renunţi, că eşti dispus(ă) să faci compromisuri, ar fi trebuit să apară deja reciproca, un semn că se doresc aceleaşi lucruri. Nu persista în ceva ce nu merge.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 FECIOARĂ

În relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cu persoanele cu care derulezi activităţi profesionale, se anunţă astăzi tensiuni destul de mari, indiferent dacă ele ies la iveală sub formă de certuri sau mocnesc în interiorul vostru. Oricare ar fi situaţia în care te afli, cert este că problemele pleacă de la unele limite depăşite, de la o gestionare deficitară a autorităţii în aceste relaţii. Cineva a încercat să îşi impună punctul de vedere prin mijloace lipsite de fair play, de deschiderea şi transparenţa de care aveţi de fapt nevoie pentru a evolua în direcţia potrivă. Vezi ce-i de făcut.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 BALANŢĂ

La serviciu, lucrurile nu evoluează în cea mai bună direcţie. Poate că volumul de muncă primit este mai mare decât de obicei, sarcinile mai complicate şi/ sau termenele-limită mai scurte. Ori poate doar eşti mai obosit(ă) decât de obicei la mijlocul săptămânii, iar stresul şi suprasolicitarea nu îţi permit să performezi la standardele obişnuite. Va fi nevoie aşadar să apelezi la resursele interioare de automotivaţie pentru a finaliza cu bine ziua. În caz contrar, ai putea fi nevoit(ă) să laşi pe mâine unele treburi sau chiar pe săptămâna viitoare. Ori poate te vei epuiza complet, chiar în prag de weekend.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 SCORPION

Tronează astăzi o atmosferă tensionată pe plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii. S-ar putea să fie vorba despre o reacţie la nişte evenimente recente mai puţin plăcute ori ies la suprafaţă unele supărări pe care tu şi ei le-aţi adunat în voi de ceva vreme încoace. În orice caz, cert este că ai impresia că păşeşti pe coji de ouă, că oricând s-ar putea declanşa un conflict pe care abia vei putea să îl controlezi. În circumstanţe ca acestea, ar ajuta mai mult să discuţi pe seama lucrurilor care vă nemulţumesc decât să eviţi sistematic elefantul din cameră.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

Nici la tine acasă nu domină armonia deplină între tine şi membrii familiei. Există unele probleme locative, domestice sau de ordin casnic, recente sau care persistă de mai multă vreme, iar efectul lor este acela de a scoate în evidenţă importante diferenţe de mentalitate. Ele pornesc de la generaţiile diferite din care faceţi parte ori din alte surse, care vizează mai degrabă nişte evenimente recente. Recomandarea astrelor ar fi aceea de a convoca o şedinţă de familie, în care să ajungeţi la un concens cu privire la cea mai bună metodă de a acţiona în circumstanţele ce vă sunt date.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 CAPRICORN

La locul de muncă, se pot complica astăzi lucrurile. Comunici probabil greu cu colegii de muncă, fapt ce se datorează mijloacelor alternative de transmitere a informaţiei (în cazul în care lucrezi/ lucrează de acasă) ori recomandărilor de distanţare socială care nu permit aceeaşi prezenţă de spirit, mai ales în situaţiile-limită. Sau poate că problemele nu au legătură cu ei, ci cu programele şi aparatura de care dispui pentru a-ţi face treaba. Ia-ţi măsuri de siguranţă în ambele cazuri şi gândeşte-te la unele planuri de urgenţă, pe care să le poţi aplica oricând. În felul acesta, treci furtuna fără mari probleme.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Astăzi nu este indicat să te abaţi de la lista ta de cumpărături. Tentaţiile sunt mari şi te pândesc la tot pasul, ceea ce ar putea conduce la situaţii în care îţi pui bugetul în pericol, chiar în ajunul sfârşitului de săptămână. Aşadar, cântăreşte atent dacă chiar ai nevoie de acel ceva care îţi face cu ochiul. S-ar putea să mai poate aştepta o vreme, mai ales în cazul în care ai alte investiţii mai importante de făcut în această perioadă. Caută aşadar să te limitezi la lucrurile de bază pentru a-ţi rămâne mai mulţi bani de cheltuit în weekend.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 PEŞTI

Între tine şi unii membri ai familiei se pot naşte astăzi o serie de tensiuni destul de mari. Ar putea porni de la unele chestiuni gospodăreşti, de ordin locativ sau care privesc domeniul domestic. Ori poate pleacă de la nişte simple discuţii care scot în evidenţă diferenţele de mentalitate între generaţii. Cert este că n-ai nimic de câştigat dacă faci din aceste conversaţii o competiţie, o întrecere să vezi care din voi cedează primul. În fond, cel care renunţă cel mai repede este adesea cel mai înţelept în astfel de situaţii. Aşadar, încearcă să renunţi la orgoliu şi ai răbdare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici