HOROSCOP 12 iulie 2022. Zi plină de reuşite. Succesul financiar este asigurat pentru două zodii

Luna poposeşte azi în semnul Capricornului, de unde trimite un trigon armonios lui Marte din Taur. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) dau dovadă de ambiţie, iar acest lucru le aduce rezultatele la care visau.

36428 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 iulie 2022. Zi plină de reuşite. Succesul financiar este asigurat pentru două zodii

Urania's Mirror

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Berbec

 
Luna îşi face astăzi loc în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care te bucuri de susţinerea astrelor în tot ceea ce intenţionezi astăzi să realizezi în plan profesional. Vestea şi mai bună este însă aceea că s-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi la nivel financiar. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de şansa de a realiza câştiguri din proiecte suplimentare la serviciu, iar în al altora, de activităţi extraprofesionale în domeniul lor de activitate. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi merge extrem de bine pe ambele planuri.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Taur 

Luna ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, astfel că tot ceea ce ţi-ai propus să realizezi pe aceste planuri este încurajat de astre şi-ţi va oferi lecţii importante pentru viitor. Aşadar, dacă ai de susţinut examene sau restanţe, dacă urmează să pleci în concediu sau într-o călătorie profesională la o distanţă mai mică sau mai mare de casă ori trebuie să te ocupi de treburi birocratice, lucrurile vor evolua bine pentru tine. Reţii un volum considerabil de informaţii cu uşurinţă, găseşti cele mai bune oferte şi ai parte de ajutor.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Gemeni 

Luna îşi face astăzi loc într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, astfel că trebuie să acorzi o atenţie specială colaborărilor şi partenerului de viaţă pe parcursul acestei zilei. Dacă v-aţi confruntat recent cu dezechilibre la nivelul raportului de forţe între voi, lucrurile încep să intre azi pe făgaşul normal. Se vede că spiritele s-au mai liniştit, că înverşunarea din ultima perioadă a început să se mai domolească. Mai aveţi încă de lucrat pentru a ajunge la un nivel optim de încredere unii în ceilalţi, dar sunteţi pe drumul cel mai  bun. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Rac 

 
Luna îşi face loc azi în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, astfel că şi pentru tine, relaţiile ar trebui să figureze în topul priorităţilor tale, atât pe plan profesional, cât şi la nivel sentimental. În plus, acest nou tranzit face ca tu şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă, astfel că dacă aveţi proiecte pe rol împreună sau vreţi să faceţi o investiţie prin intermediul fondurilor de care dispuneţi la comun, veţi ajunge împreună la cele mai bune decizii, iar progresele nu vor întârzia să apară. Sunteţi bine sudaţi.
 
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Leu 

Luna progresează în decursul acestei zile în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care cele mai mari realizări ale tale de astăzi vor apărea în plan profesional. Ai un randament foarte ridicat, iar acest lucru te ajută să faci bine faţă eforturilor pe care le presupun sarcinile care ţi-au fost delegate, dar şi provocărilor care ar putea apărea pe parcurs. Nu este exclus, de asemenea, să îţi mai rămână timp şi pentru treburile de mâine, astfel încât vei reuşi, până la finalul zilei, să te achiţi de unele activităţi care ţi-ar fi aglomerat excesiv agenda.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Fecioară

 
Luna îşi face azi intrarea în casa iubirii şi a copiilor din casa iubirii şi copiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care partenerul de viaţă şi/ sau cei mici reprezintă o prioritate pentru tine acum. Te înţelegi bine cu ei, atmosfera de acasă este una liniştită şi afectuoasă, iar acest lucru te ajută să ai o stare de spirit bună, să dai dovadă de inspiraţie în plan profesional. În cazul în care eşti single, s-ar putea să primeşti astăzi mai multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor), să îţi stârnească cineva special interesul. Bucură-te de aceste momente şi vezi unde conduc.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Balanţă 

Luna ajunge astăzi în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce va aduce la armonie în sectorul de viaţă domestică. Te bucuri de linişte alături de cei dragi, de bună înţelegere chiar şi în raport cu rudele cu care nu prea ai multe lucruri în comun. Pe de altă parte, sfatul astrelor pentru tine este acela de a nu deschide cutia pandorei, de a evita să discuţi subiecte care v-ar putea conduce la tensiuni. Există încă puncte vulnerabile la nivelul relaţiei voastre, iar dacă nu ai grijă, există riscul ca acestea să producă răni adânci, să agraveze unele tensiuni.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Scorpion

 
Luna îşi face loc azi în casa comunicării din astrograma ta solară, lucru care te ajută să interacţionezi la un alt nivel, mai eficient, cu toţi cei din jur, fie că îţi sunt rude, colegi de serviciu sau simple cunoştinţe. Ştii exact cum să te adaptezi la fiecare interlocutor, ce să spui şi cum să te porţi pentru a atrage şansa de partea ta. Profită de această oportunitate pentru a deschide acele subiecte pe care le-ai amânat prea multă vreme. Veţi reuşi să navigaţi fără mari probleme diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune, astfel că ajungeţi la un compromis.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Săgetător 

Luna îşi face intrarea astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, semn că sectorul financiar te preocupă astăzi destul de tare. Vestea bună este însă aceea ceea că te întâlneşti astăzi cu oportunităţi financiare demne de luat în seamă, pe care nu ar trebui să le ratezi sub nicio formă. Este drept faptul că s-ar putea să îţi răpească o parte din timpul liber, să trebuiască să îţi aranjezi programul de după serviciu după ele, dar cert este că îţi cad foarte bine, că aveai nevoie de un supliment financiar în această perioadă. Aşadar, profită la maximum de ele.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Capricorn

 
Luna intră azi tocmai în semnul naşterii tale, motiv pentru care te bucuri astăzi de un impuls de energie şi bună dispoziţie. Ajută şi faptul că eşti în relaţii bune cu cei dragi, că te simţi apreciat(ă) şi înţeles(asă) de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. Nu este exclus ca o parte din starea ta de spirit veselă de astăzi să li se datoreze chiar lor. În cazul în care eşti single şi pregătit(ă) să începi o relaţie sau doar să tatonezi terenul, aceasta este o ziua în care să ieşi şi să te laşi admirat(ă) de ceilalţi.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Vărsător 

Luna îşi face intrarea azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să ai o dispoziţie meditativă. Nu se poate spune că eşti nostalgic(ă), dar trebuie să ai grijă cum gestionezi o astfel de dispoziţie încât să nu o ia pe o pantă descendentă. În raport cu familia, ai parte de o atmosferă liniştită, dar trebuie să ţii cont de faptul că unele subiecte nu ar trebui abordate încă. S-ar putea să nu fiţi în dispoziţia necesară de a lăsa de la voi ori de a nu vă leza atunci când se formulează viziuni diferite.
 

HOROSCOP 12 iulie 2022 - Peşti

 
Luna îşi face loc azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, indiciu cum că te simţi impulsionat(ă) să îţi urmezi visurile şi că ai prieteni lângă tine care te susţin şi îţi dau energie. Tot astăzi, s-ar putea să primeşti unele veşti bune care te animă şi mai mult să investeşti în planurile tale, să crezi în proiectele în care eşti implicat(ă). Nu este exclus să întâlneşti şi alte persoane cu care ai multe lucruri în comun, în mijlocul cărora te simţi înţeles(asă) fără să faci prea multe eforturi. Viitorul îţi surâde larg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici