HOROSCOP 14 AUGUST: Veşti bune azi pentru zodiile de Foc şi Aer. Gemenii şi Săgetătorii, vizaţi şi de ghinioane

Ziua începe şi se termină cu aspectele armonioase de sextil ale Lunii din Gemeni cu Mercur din Leu şi Marte din Berbec, dar avem parte şi de o configuraţie tensionată de careu, la care aderă aceeaşi Lună din Gemeni cu Neptun retrograd din Peşti.

9155 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 AUGUST: Veşti bune azi pentru zodiile de Foc şi Aer. Gemenii şi Săgetătorii, vizaţi şi de ghinioane

Profimedia

HOROSCOP 14 AUGUST BERBEC

Interacţiunile tale cu ceilalţi de azi îţi pot aduce bucurii, dar şi unele momente mai puţin plăcute. Sau poate că există persoane cu care te înţelegi bine, cu care comunici uşor, iar altele care tind, prin comportamentul lor, să deschidă răni vechi sau să îţi activeze frustrări ori angoase. Important este însă cum răspunzi tu acestor situaţii, cum le gestionezi din punct de vedere emoţional. Caută să fii pregătit(ă) pentru oricare din aceste scenarii şi vei vedea că nimic nu te va lua pe nepregătite. Nu-ţi impune aşteptări ridicate şi lasă Universul să te surprindă în cele mai neobişnuite moduri..

HOROSCOP 14 AUGUST TAUR 

Din punct de vedere financiar, te aşteaptă azi o zi cu suişuri şi coborâşuri. De exemplu, te-ai putea intersecta în mod neaşteptat cu unele oportunităţi de câştig ori cu o recomandare pentru un proiect extra, care te va ajuta să îţi suplimentezi veniturile sau să îţi valorifici unele economii. De asemenea, îţi permiţi să faci unele mici investiţii pe lângă casă ori să ajuţi pe cineva drag din familie cu un împrumut. În acelaşi timp însă, nu te grăbi să faci investiţii, mai ales dacă intuiţia îţi spune că există riscuri de care nu eşti conştient(ă) în totalitate. Ai răbdare.

HOROSCOP 14 AUGUST GEMENI

Cu Luna în chiar semnul naşterii tale, nici nu e de mirare că faci faţă cu brio la majoritatea situaţiilor în care te regăseşti. Comunici şi lucrezi bine cu cei din jurul tău, mai ales în cadrul proiectelor comune, indiferent dacă rezultatele se vor vedea în viitorul mai mult sau mai puţin apropiat. Pe de altă parte, există şi persoane ori circumstanţe în care nu ştii cum să te porţi ori nu eşti mulţumit(ă) de ceea ce se aşteaptă de la tine. Cel mai probabil este vorba de relaţia cu şefii ori de ipostaza în care te afli la muncă.

HOROSCOP 14 AUGUST RAC

Ţi se pot întâmpla azi multe lucruri pozitive la care nu te-ai fi aşteptat neapărat. Poate fi vorba de oportunităţi financiare apărute din senin ori de şansa de a te afirma în compania în care lucrezi ori în domeniul tău de activitate. În schimb, resimţi ca fiind destul de apăsătoare aşteptările care vin la pachet cu această rampă de lansare ori cu activităţile aducătoare de profituri. Sau poate se întâmplă alte lucruri astăzi, mai importante dar supărătoare, care fac să pălească aceste veşti bune în faţa lor. Încearcă să te concentrezi pe partea plină a paharului, să nu te superi.

HOROSCOP 14 AUGUST LEU

Îndreaptă-ţi astăzi privirea către viitor, către rolul pe care îl au deciziile şi acţiunile tale de astăzi asupra parcursului tău pe termen scurt şi lung. Asta însă te-ar putea face să vezi mai clar ca până acum că unele relaţii, proiecte sau planuri nu evoluează aşa cum ţi-ai dori, că te pasc riscuri pe care nu le-ai luat în calcul poate. Ai multe de făcut pentru a le pune pe direcţia potrivită, dar nu ar trebui să laşi acest lucru să-ţi influenţeze prea mult starea de spirit şi entuziasmul în ceea ce le priveşte. Dă dovadă de mai mult optimism.

HOROSCOP 14 AUGUST FECIOARĂ

Eşti pe o curbă ascendentă în această perioadă. A venit vremea în care norocul s-a întors în favoarea ta, în care te bucuri de pe urma deciziilor înţelepte pe care le-ai luat de curând. Important este să nu uiţi de unde ai plecat, să nu treci cu vederea faptul că există şi alte persoane care şi-au adus aportul la succesul tău. De asemenea, este important să nu afişezi în cuplu acelaşi comportament de care dai dovadă în plan profesional. Acolo este nevoie să dai din coate, să te impui, dar acasă trebuie să formezi o echipă cu partenerul de viaţă.

HOROSCOP 14 AUGUST BALANŢĂ

Există multe compatibilităţi de viziune între tine şi persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale în această perioadă. Simţi că îţi sunt validate viziunile, că ai o perspectivă corectă asupra a ceea ce ţi se întâmplă în plan profesional. Mai mult decât atât, proiectele tale se mişcă în direcţia bună, ceea ce îţi oferă încă o confirmare că ai făcut alegerile cele mai bune. Ai grijă însă căci s-ar putea să ai o prea multă încredere în viziunea ta. Acceptă sfaturi din partea celor care se pricep şi îţi vor bine. S-ar putea să vadă lucruri care ţie-ţi scapă în totalitate.

HOROSCOP 14 AUGUST SCORPION

Eşti foarte motivat(ă) astăzi în mai multe domenii şi nu te laşi până nu obţii ceea ce ţi-ai propus în plan profesional, în raport cu munca pe care o depui. S-ar putea însă ca, în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, să nu îţi meargă la fel, să nu primeşti ceea ce îţi doreşti dacă eşti insistent(ă). Ba chiar s-ar putea să ţi se scoată ochii pentru asta, să ţi se reproşeze că încerci să îi manipulezi pentru a obţine o reacţie. Încearcă să foloseşti alte metode mai blânde pentru a le intra pe sub piele celor dragi.

HOROSCOP 14 AUGUST SĂGETĂTOR

Atmosfera din familie, dar mai ales în raport cu partenerul, tinde să fluctueze destul de mult astăzi. Începeţi şi terminaţi ziua cu bine, în deplină înţelegere unul cu celălalt, dar s-ar putea ca la miezul zilei să aveţi parte de mici tensiuni. Motivele de discordie sunt, cel mai probabil, de natură casnică, domestică sau locativă. Altfel spus, vă înţelegeţi bine, dar nu atunci când este vorba despre chestiuni casnice, despre lucruri care necesită să adopţi o atitudine serioasă şi să vă puneţi de acord repede în legătură cu cea mai bună strategie de acţiune. Faceţi front comun şi-n acest sens.

HOROSCOP 14 AUGUST CAPRICORN

Dai astăzi dovadă de un randament de invidiat, atât la serviciu, cât şi în gospodărie. S-ar putea totuşi să nu ţi potrivească prea mult activităţile care implică să colaborezi îndeaproape cu alte persoane, să ţii permanent legătura cu ele. Faci o treabă mai bună atunci când te ocupi de sarcini individuale, când nu te bate nimeni la cap. Ai grijă însă că s-ar putea să se ivească situaţii, chiar şi în acest scenariu, în care trebuie să fii la curent cu alţi colegi de muncă, să le ceri ajutorul într-o privinţă sau alta. Nu te rupe prea tare de ei.

HOROSCOP 14 AUGUST VĂRSĂTOR

Cauţi astăzi plăcere şi satisfacţie în tot ceea ce întreprinzi, în toate interacţiunile de care ai parte. La serviciu, excelezi în cadrul sarcinilor care îţi stârnesc interesul şi îţi animă spiritul creativ. Dup-amiază, încerci să îţi faci timp pentru hobby-uri, poate chiar să te bucuri de ele alături de cei dragi. S-ar putea să existe însă situaţii în care te laşi dus(ă) de val, iar acest lucru s-ar putea să se întâmple la cumpărături. Aşadar, dacă intenţionezi să dai o raită prin magazinele preferate, încearcă să te limitezi la o anumită sumă. Altfel, ai de suferit la finele acestei săptămâni.

HOROSCOP 14 AUGUST PEŞTI

Dovedeşti astăzi multă implicare în plan domestic şi casnic. Îţi îndeplineşti la timp toate îndatoririle gospodăreşti, ba chiar te ocupi şi de unele mici investiţii în spaţiul de locuit ori în nevoile de bază ale familiei. Asta nu înseamnă însă automat că te şi înţelegi bine cu toţi cei din familie. E drept, probleme s-ar putea să apară doar în raport cu anumite persoane, iar ele s-ar putea să nu fie prea mari. Încearcă să vezi ce îi nemulţumeşte pe cei dragi şi căutaţi să ajungeţi la un numitor comun înainte ca spiritele să ajungă să se încingă prea tare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici