HOROSCOP 20 martie. Soarele intră în Berbec. Aceste zodii pun punct şi o iau de la capăt

Soarele intră azi în semnul Berbecului, ceea ce marchează, din punct de vedere astronomic, echinocţiul de primăvară şi sezonul aniversar al acestui semn. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt invitate să pună punct şi s-o ia de la capăt într-un domeniu de viaţă care a stagnat de prea multă vreme.

31214 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 martie. Soarele intră în Berbec. Aceste zodii pun punct şi o iau de la capăt

HOROSCOP 20 martie. Soarele intră în Berbec. Aceste zodii pun punct şi o iau de la capăt

HOROSCOP 20 martie - Berbec

Soarele intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce face să debuteze sezonul aniversării tale, dar şi un nou proces de maturizare, de apropiere de adevăratul tău ponteţial. De la ultima ta zi de naştere şi până acum, ai avut de învăţat multe lucruri, iar majoritatea lecţiilor care ţi-au fost predate nu au fost uşor de asimilat. Astrele insistă totuşi să nu îţi pierzi spiritul de iniţiativă, să gândeşti la fel de liber ca pân-acum.

HOROSCOP 20 martie - Taur

Soarele ajunge astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te încurajează - sau ar trebui să te încurajeze - să acorzi mai multă atenţie trăirilor tale, dar şi mesajelor pe care încearcă să ţi le trimită vocea interioară. Sunt, cu siguranţă, episoade mai neplăcute din trecut la care încă te gândeşti, pe care mai trebui să le procesezi. Ar fi indicat să te ocupi de ele în următoarele săptămâni, să pregăteşti un nou început.

HOROSCOP 20 martie - Gemeni

Soarele poposeşte azi în casa planurilor pe termen lung şi a proiectelor de grup, semn că, în săptămânile care urmează, te preocupă destul de mult viitorul, poate mai mult decât până acum. Se anunţă o perioadă numai bun să aduci schimbări iniţiativelor aflate deja pe rol şi să pui altele pe picioare, dar nu fără a face nişte studii de piaţă înainte, fără a te consulta cu nişte prieteni apropiaţi care au mai multă experienţă.

HOROSCOP 20 martie - Rac

Soarele ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care o bună parte din timpul şi energia ta se canalizează pe plan profesional. Intenţionezi, poate, să faci progrese în acest sector, să obţii o îmbunătăţire sesizabilă a statului pe care îl ai la locul de muncă, fie în ochii şefilor, fie chiar printr-o promovare. Ambiţia nu îţi va lipsi, dar trebuie să nu uiţi şi de diplomaţie, care contează extraordinar de mult.

HOROSCOP 20 martie - Leu

Soarele pătrunde azi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că urmează, pentru tine, câteva săptămâni în care vei învăţa să priveşti anumit lucruri dintr-o perspectivă nouă, poate chiar diametral opusă viziunii pe care ai avut-o până acum. În cazul altor nativi(e), se întrevăd călătorii sau oportunităţi de studiu, care vor avea şi ele un impact important asupra convingerilor lor. În orice caz, se întrevede un timp potrivit pentru maturizare.

HOROSCOP 20 martie - Fecioară

Soarele ajunge azi în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce atrage atenţia asupra componentei financiare din relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Dacă nu există transparenţă în anumite privinţe, trebuie să dai cărţile pe faţă, iar dacă cineva şi-a arogat mai multe drepturi decât i-ar fi revenit de fapt, trebuie să se revină la o stare de echilibru. Altfel, pot apărea lupte pentru putere.

HOROSCOP 20 martie - Balanţă

Soarele pătrunde azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce pune reflectorul pe sectorul sentimental şi pe relaţiile pe care le ai cu clienţii, colaboratorii şi celelale persoane de la serviciu. Pe fondul acestui tranzit, creşte nivelul de competiţie, atât în compania în care lucrezi, cât şi în raport cu celelalte instituţii de profil de pe piaţă. Trebuie să ai foarte mare grijă până unde eşti dispus(ă) să mergi pentru a te impune.

HOROSCOP 20 martie - Scorpion

Soarele intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se pune accentul pe etica ta profesională, dar şi pe stilul tău de viaţă şi alimentaţie în următoarea perioadă. Este foarte important ca odihna activă să figureze mai mult în programul tău, mai ales dacă munca pe care o depui implică să depui eforturi fizice, să fii mereu într-o formă bună, cu rezerve de energie la cote ridicate.

HOROSCOP 20 martie - Săgetător

Soarele îşi face azi apariţia în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce pune lumina reflectoarelor pe viaţa sentimentală şi pe relaţia cu cei mici. Ar fi bine să încerci să investeşti mai mult din timpul şi energia ta în aceste sectoare de viaţă, mai ales dacă a intervenit plictiseala sau distanţa emoţională. Cuplurile care vor să îşi mărească familia s-ar putea să primească acele veşti bune pe care le aşteptau.

HOROSCOP 20 martie - Capricorn

Soarele ajunge azi în casa familiei şi a gospodăriei din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te implici mai mult în evenimentele domestice şi în treburile casnice. În felul acesta, s-ar putea să faci mari progrese în ceea ce priveşte nişte lucrări derulate acasă ori anumite situaţii care te-au pus în dificultate în raport cu cei dragi. Tensiunea ar putea creşte, e drept, în anumite momente, dar doar dacă îi permiţi tu acest lucru.

HOROSCOP 20 martie - Vărsător

Soarele intră azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să acorzi mai multă atenţie modului în care interacţionezi cu cei din jur. Pe parcursul acestui tranzit, nu îţi va fi deloc greu să te impui, ba chiar s-ar putea să o faci în detrimentul tactului şi al diplomaţiei în anumite momente, ceea ce ar putea conduce la unele probleme. Aşadar, trebuie să analizezi situaţiile înainte să spui ceva categoric.

HOROSCOP 20 martie - Peşti

Soarele ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Pe de altă parte, există şi riscul unor decizii pripite în plan financiar, care te pot costa scump, la propriu. Aşadar, trebuie să ai grijă cât de mult te-ntinzi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici