HOROSCOP 24 MAI 2023. Nativii acestor zodii trebuie să fie atenţi. Pot apărea dezamăgiri în dragoste

Viaţa sentimentală este o preocupare plăcută pentru cei mai mulţi dintre nativi. Însă mare atenţie la dezamăgiri în dragoste.

3028 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 MAI 2023. Nativii acestor zodii trebuie să fie atenţi. Pot apărea dezamăgiri în dragoste

HOROSCOP 24 MAI 2023

HOROSCOP 24 MAI - Berbec

Doreşti să îi organizezi pe toţi cei ce te înconjoară, chiar dacă nu fac parte din anturajul tău obişnuit. Restructurezi o parte din activităţi pentru a putea diversifica şi posibilităţile de câştig. Ţi se dau nişte bani în plus de către prieteni.

HOROSCOP 24 MAI - Taur

Consideri că nu ai cum să treci cu uşurinţă peste interdicţiile care apar, se multiplică şi te stresează la maximum. În realitate, eşti foarte energic şi mai agresiv decât oricine altcineva. Ai nevoie de aliaţi pentru a-ţi susţine activitatea casnică. 

HOROSCOP 24 MAI - Gemeni

Evenimentele sunt calme, mai ales că „recuperezi” o parte dintre prieteni (atenţia lor te cam ia totuşi prin surprindere). Ţi se fac mărturisiri, se cer scuze şi se rememorează clipele plăcute. Nimic nu pare să îţi mai stea în cale de această dată.

HOROSCOP 24 MAI - Rac

Ţi se reproşează că eşti foarte brutal şi că laşi la o parte diplomaţia doar pentru a arăta familiei de ce eşti în stare. În realitate, eşti mulţumit că reuşeşti să scapi de datorii. Există persoane în anturaj care ar dori să te lase „şef” la ei acasă.

HOROSCOP 24 MAI - Leu

Identifici schimbările de care ai nevoie pentru a face atmosfera mai agreabilă atât la serviciu, cât şi în familie. Te bucuri de aprecierile familiei şi de cele ale persoanei iubite. Te gândeşti îndelung la cadouri cu care să-i îmbunezi şi pe duşmani. 

HOROSCOP 24 MAI - Fecioară

Trebuie să faci eforturi pentru a nu lăsa norocul să treacă pe lângă tine şi să nu-i laşi doar pe alţii să profite. Conflictele ce au mocnit până acum, vor „exploda” pe neaşteptate. Te preocupă din ce în ce mai mult clarificarea relaţiilor sentimentale.

HOROSCOP 24 MAI - Balanţă

Beneficiezi de o sensibilitate ce îţi marchează reacţiile şi care poate să te ajute să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile cu prietenii şi rudele. Afirmarea sentimentală este indiscutabilă. Aproape uiţi că e perioada de începere a pregătirilor pentru concediu.  

HOROSCOP 24 MAI - Scorpion

Ai şansele sentimentale cele mai evidente din întreaga viaţă. Discuţiile cu prietenii ajung într-un moment cam complicat şi delicat din cauza unui contract ori a unor acte prea neclare. Plănuieşti să le oferi celor dragi un week-end foarte plăcut. 

HOROSCOP 24 MAI - Săgetător

Contextul zilei este favorabil, iar dacă faci gesturi tolerante şi te supui normelor legale vei avea câştig de cauză în orice situaţie. Vei ţine seama însă mai ales de sensibilitatea persoanei iubite. Stabileşti acorduri de principiu cu toţi amicii.

HOROSCOP 24 MAI - Capricorn

Consideri că nu eşti avantajat de activităţile casnice care se încheie astăzi până eşti pus să discuţi cu un „specialist”. Primeşti un fel de „cadou” care te ridică şi în ochii familiei. Te preocupă în cel mai înalt grad ce fac cei dragi cu banii.

HOROSCOP 24 MAI - Vărsător

Nu eşti mulţumit de nimic şi ţi se reproşează că îţi place să porunceşti, să dirijezi, să decizi totul de unul singur. Setea de putere a apărut după umilirile de care nu te-a scutit deloc anturajul. Eşti decis să îţi urmăreşti cu mare atenţie rudele.

HOROSCOP 24 MAI - Peşti

Eşti îngrijorat de viitorul tău şi de lipsa de reacţie a persoanelor pe care le iubeşti. Iei decizii numai în folosul tău şi te miri apoi cu naivitate că celorlalţi nu le fac deloc plăcere. Amicii se decid să se implice în „afaceri” împreună cu tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici