HOROSCOP 26 DECEMBRIE: Atmosfera Crăciunului persistă pentru aceste zodii. Alte semne resimt intens oboseala şi stresul

Luna face azi un trigon armonios cu Pluto din Capricorn, semn că a doua zi de Crăciun nu se deosebeşte de prima prea mult. Tot zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) simt cel mai puternic atmosfera sărbătorilor. În cazul semnelor Cardinale (Berbec, Rac şi Balanţă), sunt posibile şi răsturnări de situaţie.

4435 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 DECEMBRIE: Atmosfera Crăciunului persistă pentru aceste zodii. Alte semne resimt intens oboseala şi stresul

HOROSCOP 26 DECEMBRIE: Atmosfera Crăciunului persistă pentru aceste zodii. Alte semne resimt intens oboseala şi stresul

HOROSCOP 26 decembrie Berbec

Atmosfera celei de-a doua zile de Crăciun se aseamănă mult cu cea de ieri, în sensul în care te simţi şi astăzi în controlul activităţilor şi al evenimentelor care au loc. Aşadar, se poate spune că eşti într-o dispoziţie la fel de bună, că te bucuri în continuare de momente frumoase alături de cei dragi din familie. Dacă lucrezi azi, aşteaptă-te ca bonusurile pe care le primeşti să fie unele care merită într-adevăr efortul depus.

HOROSCOP 26 decembrie Taur

Te numeri şi astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit de invidiat. Cu toată că nu toate lucrurile sunt perfecte, iar acest Crăciun lasă de dorit în ce priveşte anumite aspecte, încerci să treci cu vederea peste lucrurile pe care nu le poţi controla. Te ajută în acest sens şi viziunea pragmatică pe care ţi-o imprimă astrele, care te face să vezi lucrurile în lumina pe care o au de fapt.

HOROSCOP 26 decembrie Gemeni

A doua zi de Crăciun te găseşte la fel de liniştită ca ieri. Nu jubilezi, dar nici nu ai motive să te plângi, cu toate că aceste sărbători de iarnă sunt mai atipice. Te încearcă totuşi nişte regrete, nişte nostalgii după festivităţile de altădată. La fel ca ieri, sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să vezi partea bună a lucrurilor, cu toate că este mai greu decât de obicei în contextul acesta.

HOROSCOP 26 decembrie Rac

Simţi nevoia astăzi să ieşi, să te întâlneşti cu oameni dragi, să schimbi idei. În alţi ani, poate că această a doua zi de Crăciun era cea în care te vedeai cu prietenii sau mergeai la o petrecere, dar în circumstanţele actuale, poate ar fi mai bine să te protejezi, să găseşti alte metode prin care să menţii contactul cu prietenii şi apropiaţii. Dacă vă întâlniţi undeva în aer liber, la o plimbare, este perfect.

HOROSCOP 26 decembrie Leu

Dacă nu ai planuri pe astăzi, ar fi o idee bună să te ocupi rapid de unele treburi pentru locul de muncă sau în casă, mai ales dacă nu ai apucat să faci ordine după masa de sărbători. De un nivel la fel de mare de productivitate par să aibă parte azi şi cei(le) care lucrează pentru că aşa le solicită programul, care nu şi-au luat liber până la trecerea dintre ani. Astrele vă susţin.

HOROSCOP 26 decembrie Fecioară

Te afli printre nativii(ele) pentru care este benefică astăzi o plimbare în natură, prin parc sau undeva lângă localitatea de reşedinţă. Iar dacă această zi te surprinde în străinătate alături de cei dragi, fii sigur(ă) că te vei bucura la maximum de ceea ce are să ofere destinaţia voastră de vacanţă. Sunt favorizate, de asemenea, şi pelerinajele religioase, care te pot ajuta să te reîncarci cu energia pozitivă de care ai atâta nevoie perioada aceasta.

HOROSCOP 26 decembrie Balanţă

La fel ca ieri, ai parte şi astăzi de momente frumoase cu familia. Tot ceea ce nu aţi apucat să faceţi ieri aveţi şansa să includeţi astăzi în programul zilei. S-ar putea totuşi ca nu toată lumea să fie de acord cu activităţile pe care le ai tu în minte, deci pregăteşte-te şi pentru eventualitatea în care alte persoane din familie vin cu sugestii, cu modificări la agenda pe care ai propus-o tu pentru azi.

HOROSCOP 26 decembrie Scorpion

S-ar putea să primeşti astăzi nişte veşti bune din partea persoanei iubite sau a cuiva din familie. Ori poate că pur şi simplu te revigorează o discuţie cu unul din ei, care te face să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă pozitivă. În orice caz, îţi face bine să te vezi cu cei dragi, să schimbaţi opinii şi să vorbiţi despre planurile voastre pentru anul care urmează. Vă încurajaţi unul pe celălalt să vă urmaţi visurile.

HOROSCOP 26 decembrie Săgetător

După o zi pe care ai dedicat-o familiei şi aşteptărilor lor cu privire la petrecerea zilei de Crăciun, acum ai posibilitatea să te concentrezi mai mult pe relaţia de cuplu. Poate că mai aveţi şi alte angajamente sociale în program, dar este important să vă faceţi timp şi pentru voi toţi, mai ales în contextul în care poate v-aţi cam neglijat din acest punct de vedere. Ieşiţi undeva la aer, plimbaţi-vă, beţi un vin fiert.

HOROSCOP 26 decembrie Capricorn

S-ar putea să constaţi astăzi că ai cheltuit mai puţin decât te-ai aşteptat pe pregătirile de Crăciun. Nu este de mirare aşadar dacă te surprinzi navigând azi unele situri pentru a face nişte ultime achiziţii pentru anul viitor. Dacă te numeri printre cei care lucrează azi, dai dovadă de productivitate ridicată, care îţi permite să duci la bun sfârşit sarcini rămase restante acum câteva zile. În plus, s-ar putea să te alegi cu un bonus.

HOROSCOP 26 decembrie Vărsător

Te aşteaptă o a doua zi de Crăciun perfectă dacă decizi să o petreci alături de partenerul de viaţă şi/ sau copii. Acesta este un prilej bun să vă bucuraţi de tradiţiile voastre de familie, să vă distraţi împreună cu activităţi care vă fac plăcere. În fond, momentele ca acestea contează cel mai mult, mai ales în contextul în care 2020 a fost un an din care au lipsit clipele memorabile în sensul bun al cuvântului.

HOROSCOP 26 decembrie Peşti

Şi astăzi te simţi energizat(ă) de-a dreptul de momentele petrecute în familie. În plus, sărbătorile de iarnă vă dau prilejul să rememoraţi clipe frumoase din istoria voastră comună, să construiţi şi alte amintiri pe care să le evocaţi în anii care urmează. Aşadar, încearcă să faci abstracţie de momentele de supărare şi de situaţiile mai puţin plăcute experimentate în raport cu cei dragi. Cu siguranţă au contribuit la ele şi circumstanţele actuale mai puţin faste.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici