HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE: Patru zodii nu sunt văzute bine de astre azi. Doar una reintră în graţiile lor

Dis de dimineaţă, Luna din Capricorn face o conjuncţie cu Saturn retrograd şi două careuri tensionate cu Marte retrograd din Berbec şi Mercur din Balanţă, ceea ce descrie un careu în T foarte nepromiţător pentru planurile zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn). Pentru Balanţe şi celelalte zodii de Aer (Gemeni, Vărsător), ziua evoluează bine totuşi, prin trecerea Lunii în Vărsător.

10043 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE: Patru zodii nu sunt văzute bine de astre azi. Doar una reintră în graţiile lor

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE: Patru zodii nu sunt văzute bine de astre azi. Doar una reintră în graţiile lor

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Berbec 

Se întrevăd dezechilibre destul de mari în relaţia ta cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. De vină ar putea fi dorinţa de a afişa o anumită imagine pe plan social sau alte chestiuni, ce ţin mai mult de domeniul profesional. În orice caz, riscul de tensiuni este mare. Norocul face însă că Luna trece în casa prietenilor, semn că în anturaj vei găsi mereu înţelegere şi sfaturi bune pentru asemenea situaţii.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Taur 

Nu pari a fi într-o formă prea grozavă astăzi. Ar putea fi de vină faptul că eşti într-o dispoziţie care lasă de dorit sau poate că oboseala este cea care îşi spune cuvântul. În orice caz, cert este că ai nevoie să te automotivezi pentru a trece cu bine peste această zi. Este cu atât mai important să îţi găseşti resursele interioare pentru a persevera cu cât Luna trece astăzi într-o casă asociată cu cariera.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Gemeni

Nu îţi este uşor astăzi să îi mulţumeşti pe cei din jurul tău. Fiecare vrea ceva de la tine şi nu prea reuşeşti să le faci pe toate pentru a evita reproşurile. În situaţii ca acestea, este important să te pui pe primul loc, să te axezi întâi pe propriul tău echilibru mental şi emoţional. De fapt, chiar acesta este mesajul Lunii pentru tine, care trece astăzi în casa filozofiei de viaţă. Gândeşte-te la tine.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE  - Rac

Ar putea interveni azi discuţii în contradictoriu în planul vieţii de cuplu. Cel mai probabil, este vorba despre unele chestiuni casnice sau domestice care se transformă în pricini de dispută. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu se ajungă acolo. Cu Luna într-o casă relaţională din horoscopul tău general, îţi vei găsi curajul să spui lucrurilor pe nume, dar într-un mod care nu te alienează de persoana iubită. Foloseşte acest prilej pentru a vă apropia.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Leu

Dacă nu eşti astăzi într-o formă prea bună, este foarte uşor să se ajungă la conflict. Poţi avea tendinţa de a face persoane nevinovate să se simtă răspunzătoare pentru felul în care te simţi tu. O astfel de tehnică riscă totuşi să creeze distanţă între tine şi voi şi să conducă la rupturi care se repară cu greu. Pentru că Luna este într-o casă a relaţiilor, înseamnă că sfaturile din partea partenerului te pot ajuta.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Fecioară 

Astăzi planează asupra ta riscul de a da dovadă de gelozie şi posesivitate în cuplu. Un pic din ele nu fac rău în viaţa de cuplu, dar atunci când se depăşeşte limita, există riscul să se creeze o breşă de încredere. Aşadar, caută să comunici cu partenerul înainte să-l acuzi că a făcut ori s-a gândit la ceva care încalcă principiul loialităţii. Iar dacă ne luăm după tranzitul Lunii, munca trebuie să fie o prioritate.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Balanţă

În plan domestic, se întrevăd astăzi nori negri. Cel mai probabil este vorba despre o răsfrângere a tensiunilor resimţite în raport cu partenerul de viaţă, care ajung cumva şi se fac simţite şi în raport cu cei dragi din familie. Este important ca discuţiile voastre să nu ajungă la urechile lor, să nu depăşească perimestrul cuplului. Ca soluţie la această situaţie, Luna te îndeamnă să nu uiţi niciodată de sentimentele tale pentru cei din familie.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Scorpion 

Dacă ai astăzi întâlniri importante sau desfăşori negocieri, este important să nu laşi să se vadă dacă nu eşti într-o formă prea bună. Nu se întâmplă prea des să fie toate aşa cum le dorim, iar asta ar putea fi una din acele zile în care îţi merge bine pe-o parte, dar pe de alta ai multe de reproşat universului. Dacă simţi nevoia să vorbeşti cu cineva, Luna îţi semnalează că vei găsi înţelegere-n familie.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Săgetător

Este foarte important astăzi să ai mare grijă cât cheltuieşti. Tentaţiile te pândesc la tot pasul şi ţi-ar putea fi dificil să le faci faţă. Încearcă aşadar să îţi impui o limită la cumpărături, să pui în aşteptare unele achiziţii care ţi-ar putea afecta prea mult bugetul. Luna te îndeamnă să te orientezi către alte sectoare, care nu îţi aduc pierderi. Interacţiunile cu ceilalţi sunt, de exemplu, un domeniu în care ai mult de câştigat.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Capricorn 

Viaţa de carieră şi cea de familie te solicită destul de mult astăzi, chiar dacă nu este o zi lucrătoare pentru tine. Într-un fel sau altul, planul profesional se strecoară şi azi în agenda ta, lucru care pare să nu convină deloc familiei. Aşadar, este foarte important să vezi cum îţi gestionezi astăzi priorităţile. Fă-ţi timp pentru cei dragi, dar nu ocoli nici oportunităţile financiare pe care ar putea să ţi le scoată Luna-n cale.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Vărsător 

Nu eşti în cea mai bună formă azi, cu toate că în alte dăţi, perspectiva weekend-ului te umplea de o stare de bine. În plus, este important să vezi cum gestionezi relaţia cu trecutul, pentru că poţi avea tendinţa de a te raporta la el într-o manieră care te face să nu mai vezi oportunităţile din prezent. Luna te ajută cu încredere de sine, deci mergi înainte cu capul sus şi preveşti optimist(ă) către viitor.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE - Peşti

Dacă îţi faci planuri cu prietenii, fii atent(ă) să îţi faci şi nişte socoteli în prealabil. Din dorinţa de a te potrivi grupului, ai putea fi tentat(ă) să încuviinţezi la activităţi care sunt prea costisitoare pentru bugetul tău curent. În plus, dacă ne luăm după Lună, s-ar putea să nu îţi cadă rău deloc să îţi găseşti timp pentru tine, să te bucuri de liniştea propriului cămin şi să îţi asumi un ritm mai aşezat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici