HOROSCOP 28 ianuarie. Zodiile, ţinta iluziilor şi astăzi. Dezamăgirile tind să crească

Luna din Săgetător face azi un careu tensionat cu Neptun din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) continuă să fie şi azi ţinta amăgirilor.

7035 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 ianuarie. Zodiile, ţinta iluziilor şi astăzi. Dezamăgirile tind să crească

HOROSCOP 28 ianuarie - Berbec

S-ar putea să te confrunţi şi astăzi cu o stare de spirit care lasă de dorit. Sau poate că doar te duci cu gândul mai des la trecut, lucru care nu îţi este total familiar şi care ajunge să te preocupe mai mult sau mai puţin. Oricare ar fi situaţia, este clar că nu eşti în apele tale, că trebuie să faci eforturi pentru a-ţi recăpăta perspectiva optimistă. Încearcă să vezi care este exact sursa frământărilor tale şi să judeci la rece dacă se poate face ceva în privinţa ei. Poate că cea mai bună soluţie este să o accepţi.

HOROSCOP 28 ianuarie - Taur

Te confrunţi şi astăzi cu unele temeri destul de serioase în privinţa unor chestiuni care ţin de viitor. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca fricile să vizeze o compoenntă financiară, pe când într-al altora, ar putea fi vorba despre o relaţie sau un proiect, care nu par să meargă în direcţia potrivită. Ca în cazul Berbecilor, sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să vezi dacă şi cât anume ţine de tine situaţia actuală, dacă poţi face ceva pentru a îndrepta lucrurile. Poate că soluţia nu este chiar atât de departe pe cât te-ai aştepta.

HOROSCOP 28 ianuarie - Gemeni

Continuă şi azi tensiunile între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi ori superiori. Poate că încă nu aţi discutat suficient de clar nemulţumirile voastre sau aţi neglijat să clarificaţi unele confunzii care s-au născut în ultima vreme şi în raport de care nu aţi ajuns la un consens. Oricum ar sta lucrurile, de fapt, ai nevoie să comunici cu ceilalţi şi să spui ceea ce te deranjează. În fond, dacă foloseşti tonul potrivit şi eşti ferm(ă) atunci când este cazul, nu ai motive să te îngrijorezi că ar putea să îţi fie răstămăcite unele intenţii.

HOROSCOP 28 ianuarie - Rac

La locul de muncă, s-ar putea să ai parte şi azi de o zi aglomerată şi plină cu tot felul de provocări. În unele cazuri, ar putea fi vorba de unele probleme apărute ieri şi care nu au fost rezolva pe deplin, iar în altele, de pur ghinion, de alte sarcini care le supun unui test experienţa şi aptitudinile nativilor(elor) acestui semn. Se menţine, aşadar, recomandarea de ieri, aceea care spunea că trebuie să dai dovadă de stăpânire de sine în astfel de situaţie. La fel de importantă este şi odihna, indiferent dacă presupune doar câteva minute de pauză binemeritată.

HOROSCOP 28 ianuarie - Leu

S-ar putea ca şi astăzi să te trezeşti că apar tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Motivele fie sunt altfele, fie ai de-a face ca o situaţie problematică pentru care nu ai găsit ieri o soluţie şi care cauzează şi azi fricţiuni între tine şi cei dragi. Dacă nu ai încercat să laşi de la tine, ai putea opta astăzi pentru această abordare. În caz contrar, există posibilitatea să se prelungească şi mai mult această stare de tensiune, situaţie în care ar putea fi mai greu decât de obicei să se ajungă la un consens.

HOROSCOP 28 ianuarie - Fecioară

Persistă o problemă de ordin casnic, domestic sau locativ în plan familial, iar tensiunea între tine şi partenerul de viaţă, poate chiar şi în raport cu unii membri ai familiei, continuă şi ea să se manifeste. Se pare că este nevoie de eforturi mai mari pentru a ajunge la un teren comun de discuţie, unde să începeţi să construiţi o strategie împreună. Încearcă să observi din ce unghi privesc ei situaţia întâmpinată şi caută să îţi dai seama unde s-ar putea preta un compromis de ambele părţi, astfel încât să nu mai pierdeţi timp preţios în această atmosferă foarte încărcată.

HOROSCOP 28 ianuarie - Balanţă

S-ar putea să te confrunţi şi astăzi cu unele probleme de comunicare la locul de muncă. Din câte se pare, există anumite chestiuni pe care încă nu ai apucat să le discuţi cu ei ori pe care ţi-a fost teamă să le abordezi, de teamă că nu se va termina cu bine. În orice caz, cert este că trebuie să îţi găseşti curajul astăzi de a pune cărţile pe masă. Altfel, s-ar putea ca problemele să se agraveze şi să se ajungă la altfel de situaţii pe care nu le-ai luat în calcul şi care se rezolvă ceva mai greu.

HOROSCOP 28 ianuarie - Scorpion

Trebuie să ai grijă şi astăzi la cheltuieli. Există posibilitatea să apară şi astăzi tentaţii care te pot face să cheltuieşti mai mult decât ar fi cazul. Ori poate că ai cedat în faţa lor ieri şi poţi ajunge într-o situaţie similară şi astăzi, când bugetul tău a suferit deja unele modificări care nu erau în plan. Gândeşte-te dacă chiar ai nevoie de ceea ce intenţionezi să cumperi, iar dacă eşti în situaţia de a achiziţiona un cadou, încearcă să vezi dacă nu poţi găsi ceva mai convenabil care să placă cam la fel de mult celui(ei) care se sărbătoreşte.

HOROSCOP 28 ianuarie - Săgetător

Tensiunile continuă astăzi în familie, unde îţi este greu să nu observi diferenţele de viziune şi/ sau de personalitate între tine şi unii membri ai familiei. Poate că probleme de ieri s-au rezolvat, dar astăzi riscă să apară altele care scot în evidenţă faptul că încă nu ai căzut la pace cu unele incompatibilităţi care există între voi. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu rezolvi nimic dacă impui aşteptări despre care, în adâncul sufletului, ştii şi tu că nu vor fi îndeplinite. Încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt şi să dai dovadă de ceva mai multă flexibilitate.

HOROSCOP 28 ianuarie - Capricorn

Se vehiculează şi azi în jurul tău informaţii sau zvonuri care nu sunt adevărate şi în raport de care trebuie să dai dovadă de o doză sănătoasă de circumspecţie. În alte cazuri, poate fi vorba despre riscul de a spune sau de a face lucruri pe care nativii(ele) acestui semn ar putea ajunge să le regrete mai devreme sau mai târziu. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să practici măsura în toate, dar mai ales în interacţiunea cu ceilalţi sau cu informaţii care te-ar putea aduce în situaţia de a nu mai putea da înapoi în anumite privinţe.

HOROSCOP 28 ianuarie - Vărsător

Nu este momentul nici astăzi să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup, mai ales atunci când nu eşti sigur(ă) dacă ai vreo garanţie a returnării lor ori că vei realiza profitul scontat în intervalul de timp pe care ţi l-ai imaginat. În alte cazuri, se manifestă ca ieri dezamăgirea că ajutorul nu vine din partea unor persoane apropiate. Nu este exclus, de asemenea, ca unii(ele) nativi(e) să se confrunte cu situaţii în care răul a fost deja făcut, iar zilele acestea doar îi simt efectele. Cert este că toate aceste scenarii predau lecţii valoroase pentru viitor.

HOROSCOP 28 ianuarie - Peşti

S-ar părea că presiunile de la serviciu continuă şi astăzi să fie destul de mari, ceea ce poate constitui un motiv pentru care nativii(ele) acestui semn se înţeleg mai greu cu superiorii. Vrei să faci lucruri care să te ajute să te remarci,d ar în acelaşi timp, nu te simţi suficient de sprijinit(ă) sau de apreciat(ă) ori există standarde pe care nu le poţi atinge în mod realist. Încearcă să faci cât se poate în condiţiile date şi să dai dovadă de tact în raport cu persoanele prin intermediul cărora poţi afla de oportunităţi care să te ajute mai târziu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici