Horoscop 28 octombrie – Răsturnări de situaţie pentru patru zodii. Doar în cazul uneia, situaţia revine la normal

Luna din Rac aderă azi la un careu tensionat cu Marte din Balanţă, indiciu cum că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea experimenta astăzi nişte situaţii care le iau neplăcut prin surprindere. La prânz, Luna intră în semnul Leului, prilej cu care zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) s-ar putea simţi mai energice decât de obicei.

8161 afișări
Imaginea articolului Horoscop 28 octombrie – Răsturnări de situaţie pentru patru zodii. Doar în cazul uneia, situaţia revine la normal

Horoscop 28 octombrie – Răsturnări de situaţie pentru patru zodii. Doar în cazul uneia, situaţia revine la normal

Horoscop 28 octombrie  - Berbec  

Tu şi partenerul de viaţă nu păreţi a fi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Există riscul, aşadar, să se ajungă la discuţii în contradictoriu, să vă fie greu să gestionaţi o situaţie de criză apărută în familie sau în gospodărie. Până în a doua parte a zilei, s-ar putea să ajungeţi la sentimente mai bune, căci Luna trece atunci în casa iubirii şi a copiilor şi ajută ca atmosfera între voi să se mai detensioneze. Problemele sunt departe, însă, de a fi rezolvate şi trebuie revenit asupra lor. 

Horoscop 28 octombrie - Taur

Comunicarea cu colegii de muncă ar putea lăsa astăzi de dorit, fapt vizibil mai ales pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează la distanţă, care depind de alte mijloace de comunicare decât cel faţă în faţă pentru a ţine legătura cu colegii de muncă. Dacă crezi că ceva nu s-a înţeles prea bine sau ai de-a face tu cu nelămuriri, poate ar fi indicat să oferi sau să soliciţi informaţii din proprie iniţiativă. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa familiei din horoscopul tău general, semn că între tine şi cei dragi tronează o atmosferă armonioasă, fără tensiuni.

Horoscop 28 octombrie - Gemeni 

Se arată azi o zi cu multe tentaţii de ordin financiar. Poate că tu ai vrea să te răsfeţi cu o achiziţie care nu se alfă pe lista de cumpărături sau ai vrea să îi faci o bucurie cuiva drag, cumpărându-i ceva ce îşi doreşte de multă vreme. Încearcă totuşi să nu cazi pradă tentaţiei, căci există riscul să îţi creezi unele probleme mai târziu, când trebuie să apelezi la economii pentru a acoperi unele plăţi neaşteptate sau mai mari decât te-ai fi aşteptat. După-amiază, Luna ajunge în casa comunicării, indiciu că unele discuţii s-ar putea să-ţi aducă unele beneficii.

Horoscop 28 octombrie - Rac 

În raport cu familia, se arată o zi destul de tensionată la orizont, căci păreţi să nu fiţi deloc pe aceeaşi lungime de undă. Este greu de spus exact de unde încep viziunile voastre să se distanţeze, dar este clar faptul că nu coincid în puncte esenţiale. Încearcă să laşi de la tine în anumite privinţe şi într-un fel sau altul, veţi ajunge la o oarecare perspectivă comună. În a doua parte a acestei zile, Luna intră în casa banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să te întâlneşti azi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor.

Horoscop 28 octombrie - Leu 

Ai foarte mare grijă căror informaţii din cele cu care intri azi în contact le oferi atenţia ta. S-ar putea ca unele din ele să fie greşite în mod voluntar sau poate că încă este prea devreme pentru a emite declaraţii ori pentru a face lucruri care decurg din aceste veşti. Încearcă să aştepţi momentan, să vezi cum evoluează unele situaţii înainte să reacţionezi. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, semn că te bucuri de un plus de energie, de mai multă bună dispoziţie, dar şi că ai mai multă încredere în forţele proprii.

Horoscop 28 octombrie - Fecioară

În prima jumătate a acestei zile, nu este un moment bun să investeşti în planuri de viitor sau în proiecte de grup. S-ar putea ca persoanele în care ai încredere să îşi dea arama pe faţă ori poate că apar la suprafaţă detalii care îţi dau de înţeles că ar fi cazul să mai aştepţi înainte să îţi iei un angajament financiar pe termen lung. Profită de această oportunitate pentru a urmări cum evoluează lucrurile pentru câteva zile în plus. Dup-amiază, Luna intră în casa subconştientului, ceea ce-ţi dă un prilej bun să reflectezi, să te gândeşti la diverse lucruri.

Horoscop 28 octombrie - Balanţă

Ai mare grijă cum gestionezi diferenţele de viziune care şi-ar putea face apariţia astăzi între tine şi superiori. Este important să dai dovadă de tact şi diplomaţie în astfel de momente, căci se poate ajunge foarte uşor la situaţii care-ţi pot afecta şansele de a accede la un post mai bun sau alte oportunităţi la fel de importante. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că atenţia ţi se va muta în direcţia lor. S-ar putea să apară oportunităţi de a face progrese reale în ce le priveşte.

Horoscop 28 octombrie - Scorpion

S-ar putea să nu fii într-o dispoziţie prea bună astăzi, motiv pentru care starea ta de spirit ar putea avea serios de suferit pe parcursul acestei zile. Încearcă să te concentrezi mai puţin pe ceea ce s-a întâmplat în trecut şi să acorzi mai multă atenţie potenţialelor soluţii la problemele cu care te confrunţi în această perioadă. După prânz, Luna progresează în casa carierei din horoscopul tău general, semn că poate apărea o oportunitate de a ieşi în evidenţă la locul de muncă, de a te distinge de ceilalţi colegi de serviciu. Profită de ea şi beneficiile vor apărea curând.

Horoscop 28 octombrie - Săgetător

Un proiect de grup, un plan de viitor, o relaţie de prietenie sau cea de cuplu pot traversa astăzi un impas mai mare. De la un moment dat încolo, nu aţi mai fost pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru a devenit mai clar decât oricând. Înainte să iei orice decizie în această privinţă, încearcă să vezi când au apărut problemele. De la prânz începând, Luna tranzitează casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă te aşteaptă un examen, o călătorie importantă sau un proces birocratic dificil, le vei face faţă cu bine.

Horoscop 28 octombrie - Capricorn 

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi unii colegi de la serviciu mai vechi în branşă sau care îţi sunt superiori ierarhic. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de superiori. Oricare ar fi situaţia, este clar că există un dezechilibru real în ceea ce priveşte raportul de forţe dintre tine şi ei, dar încearcă să gestionezi aceste momente cu tact. În caz contrar, s-ar putea să-ţi facă rău. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa relaţiilor şi a banilor, semn că poate apărea o oportunitate de profit care implică o investiţie comună.

Horoscop 28 octombrie - Vărsător

La locul de muncă, s-ar putea să ai parte azi de o zi destul de dificilă, fie că ai de-a face cu termene-limită greu de respectat, cu resurse limite pentru ceea ce vrei să faci sau poate că experienţa acumulată până acum nu te ajută foarte mult. Oricare ar fi situaţia, este clar că te aşteaptă la orizont o zi dificilă, cu multe provocări de tot felul. Încearcă să nu îi permiţi stresului să pună stăpânire asupra ta azi. De la prânz încolo, Luna se va mişca prin casa parteneriatelor, prilej bun să petreci timp de calitate cu cel drag.

Horoscop 28 octombrie - Peşti

Unele lucruri pe care te tentează să le faci astăzi s-ar putea să nu fie bune pentru tine. E drept că îţi pot aduce acea satisfacţie de moment la care te aşteptai, dar pe termen lung, există riscul să se întoarcă în defavoarea ta. Aşadar, poate nu este o idee prea bună să te laşi influenţat(ă) de primul impuls. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că randamentul tău este mai mare după prânz încolo. Ar fi bine să încerci să îţi faci timp pentru puţină mişcare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici