HOROSCOP 5 mai: Tensiuni şi confuzii pentru aceste zodii. Risc de conflicte de proporţii

Luna din Peşti aderă astăzi la un careu tensionat cu Mercur din Gemeni, indiciu de tensiuni şi neînţelegeri pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti). Peştii şi semnele de Apă (Scorpion, Peşti) se redresează însă în a doua parte a zilei, când aceeaşi Lună face un trigon armonios cu Marte din Rac şi le conferă un impuls de energie.

13239 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 mai: Tensiuni şi confuzii pentru aceste zodii. Risc de conflicte de proporţii

HOROSCOP 5 mai - Berbec

În relaţia cu rudele apropiate şi/ sau cu unii prieteni vechi, apar astăzi unele tensiuni. Sau, mai degrabă, este vorba despre unele subiecte pe care nu vrei să le abordezi, de teamă că ai putea fi înţeles(asă) greşit. În raport cu familia, nu ai aceeaşi senzaţie, ba chiar te consulţi cu ea ce anume ar fi de făcut pentru a depăşi acest impas în raport cu cei dragi. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre nişte veşti care le dau motive de îngrijorare, dar pentru care unii membri ai familiai au o soluţie.

HOROSCOP 5 mai - Taur

Prietenii sau unii apropiaţi s-ar putea să vină astăzi în întâmpinarea ta cu un proiect sau cu o propunere de iniţiativă pe care vor să o implementeze în perioada următoare. Sau poate tu eşti cel(a) care îi abordează, în speranţa că aţi putea colabora pentru materializarea ei. În ambele situaţii, însă, nu este momentul pentru angajamente financiare. Este prea devreme să pui la bătaie sume importante, mai ales dacă nu te poţi lipsi de ele în această perioadă. Mai aşteaptă puţin, căci îţi va sări în ochi cât de curând acel aspect care poate ajunge să constituie risc de pagubă.

HOROSCOP 5 mai - Gemeni

S-ar putea manifesta astăzi nişte tensiuni între tine şi superiori, dar trebuie să ai mare grijă cum le navighezi. Există riscul să îţi atragi nişte antipatii destul de mari dacă nu ai grijă la reacţii, iar cu ele, s-ar putea să pierzi o oportunitate destul de important atât pe plan financiar, cât şi profesional. Aşadar, ai toate motivele să uzezi de tot arsenalul de tact şi diplomaţie de care dispui. Ai pe cineva la serviciu care te susţine şi vei avea mult de câştigat pe viitor dacă rămâi în graţiile sale şi îi demonstrezi că merită să investească în tine.

HOROSCOP 5 mai - Rac

În prima parte a zilei, nu eşti într-o dispoziţie prea bună. Poate că îţi spune cineva o vorbă care te supără sau probabil că nu ştii nici tu de ce anume te simţi aşa. De dup-amiază încolo, s-ar putea însă ca starea ta de spirit să se schimbe. Această schimbare de optică vine, cel mai probabil, prin intermediul unui sfat primit din partea unei persoane de încredere. Sau poate că ai revelaţie care te surprinde până şi pe tine. În orice caz, ai mai multă încredere că lucrurile vor evolua într-o direcţie bună, că nu vor rămâne aşa cum sunt.

HOROSCOP 5 mai - Leu

Te îngrijorează modul în care evoluează o prietenie, un proiect sau relaţia de cuplu. Ţi se pare că lucrurile au scăpat de sub control şi sunt în cădere liberă, iar ajutorul întârzie să vină sau nu vezi implicarea la care sperai din partea celor dragi. Nici nu este de mirare aşadar că te gândeşti la toate acestea pe tot parcursul zilei, că nu te poţi desprinde de acest subiect. Spre seară, încerci să te detaşezi sau te resemnezi cumva că, pentru moment, trebuie să laşi lucrurile să meargă de la sine, că nu este suficient să iei doar tu atitudine.

HOROSCOP 5 mai - Fecioară

În plan profesional şi/ sau în relaţia de cuplu, raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă ori unele persoane cu care lucrezi este într-o stare de dezechilibru care te îngrijorează. Nu eşti genul de persoană care se se teamă de competiţie, dar atunci când concurenţa împiedică progresul în loc să îl încurajeze, începi să îţi pui întrebări cu privire la scopul unor relaţii în care ai investit un volum mare de timp, energie şi resurse. Încearcă să. le aminteşti acest lucru şi celor din jur, căci se prea poate ca, între timp, interesele proprii să fi devenit prioritare.

HOROSCOP 5 mai - Balanţă

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai parte de un program aglomerat la serviciu, cu tot felul de sarcini urgente sau termene-limită care se reduc, din motive care nu ţin de tine. Unde mai pui că aşteptările sunt mari, că trebuie să impresionezi nişte persoane importante cu rezultatele muncii tale. Aşadar, trebuie să te mobilizezi de la prima oră, ceea ce nu îţi este tocmai uşor, având în vedere că nu ai avut parte de zile prea diferite înaintea celei de astăzi. Vestea bună este însă că vei reuşi să faci tot ce ţi-ai propus, în pofida greutăţilor.

HOROSCOP 5 mai - Scorpion

În prima jumătate a acestei zile, atmosfera pe plan sentimental şi/ sau în raport cu copiii este una destul de tensionată. Nu prea poţi să spui de unde anume a plecat, căci de curând nu s-a întâmplat nimic care să îţi dea de înţeles că trebuie să aveţi o discuţie sau să îţi ceri scuze. S-ar putea totuşi să fie vorba de ceva trecător, căci de dup-amiază încolo, atmosfera se calmează. Ba chiar s-ar putea să aveţi unele activităţi împreună, ceea ce confirmă faptul că s-a fost vorbe decât de ceva temporar, de o supărare care s-a risipit fără eforturi.

HOROSCOP 5 mai - Săgetător

Ar putea apărea astăzi nişte replici în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă, iar din dorinţa de a câştiga susţinere din partea altor membri ai familiei, s-ar putea ca unul din voi să se destănuie şi să transforme discuţia tensionată într-un conflict de proporţii. Până la finalul zilei, vine însă şi revelaţia, aceea că problema va persista dacă nu lăsaţi la o parte diferenţele şi nu ajungeţi la un compromis. În fond, e nevoie de viteză de reacţie şi pierdeţi inutil timp dacă nu faceţi front comun împotriva ei. Negociază aşadar o soluţie care să vă mulţumească pe toţi.

HOROSCOP 5 mai - Capricorn

Comunici astăzi destul de greu cu colegii de muncă, fie din cauza diferenţelor de viziune şi mentalitate dintre voi, fie din pricina faptului că vă bazaţi pe e-mail-uri şi mesaje pentru rezolvarea unor probleme pe care altfel le-aţi fi abordat faţă în faţă. Trebuie să laşi însă orgoliul la o parte, căci riscaţi să se ajungă la erori care costă scump, atât în sens propriu, cât şi figurat, în materie de capital de imagine. Ba chiar s-ar putea să primiţi o remuneraţie mai mare dacă predaţi proiectul de care vă ocupaţi mai repede. Aşadar, ai toate motivele să clarifici nelămuririle.

HOROSCOP 5 mai - Vărsător

Tentaţiile îţi dau târcoale astăzi şi s-ar putea să nu îţi dea pace până când nu-ţi faci hatârul la care ai visat toată ziua. Dacă cedezi şi cazi în capcană, nu te mai gândi la urmări şi bucură-te că ţi-ai satisfăcut dorinţa. Iar dacă totuşi reuşeşti să te obţii, nu-ţi face inimă rea gândindu-te că nu investeşti decât arareori în ceea ce îţi doreşti. Aşadar, ceea ce încearcă astrele să îţi transmită este faptul că trebuie să te concentrezi pe viitor, indiferent de deciziile pe care le ai. Judecăţile de conştiinţă nu-şi au sensul odată ce ai luat o decizie.

HOROSCOP 5 mai - Peşti

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să apară tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. Încerci să nu dai prea multă importanţă diferenţelor de viziune între tine şi cei dragi, dar s-ar putea ca astăzi să te surprindă cu garda jos. Realizezi însă, într-un final, că nu ajungi niciunde cu ei dacă continuaţi pe un ton ridicat, că este târziu să vă schimbaţi fiecare din voi principii şi păreri fundamentale. Aşadar, spre seară, găseşti forţa să faci pe împăciuitorul(oarea) şi să închei subiectul, mai ales dacă nu este vorba de unul important, care se cere tratat urgent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici