HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020: Mercur intră în Balanţă. Patru zodii primesc veşti neaşteptate

13669 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2020: Mercur intră în Balanţă. Patru zodii primesc veşti neaşteptate

Profimedia

Mercur ajunge astăzi în semnul Balanţei, semn pe care îl tranzitează până pe 27 septembrie când intră în Scorpion. Până atunci, zodiile Cardinale (Berbe, Rac, Balanţă, Capricorn) iau decizii inspirate, comunică bine şi stabilesc relaţii de mare perspectivă în plan sentimental, financiar sau profesional.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE BERBEC

Mercur începe azi să se mişte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău, ceea ce înseamnă că vei comunica mai bine atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Dacă urmăreşti să atragi un client important sau să începi o relaţie cu cineva special, tranzitul acesta al lui Mercur se va dovedi extrem de benefic pentru tine în săptămânile care urmează. Iată aşadar o ocazie bună să deschizi unele discuţii.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE TAUR

Mercur tranzitează de astăzi încolo casa muncii din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să comunici mai bine cu colegii de serviciu, dar şi să te informezi cu privire la cele mai noi tehnici şi strategii de muncă din domeniul tău de activitate. Iar dacă vrei să faci unele schimbări în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă sau alimentaţie, ai putea să te consulţi în următoarele săptămâni cu cineva avizat în acest sens.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE GEMENI

Mercur se mută azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general. Pentru tine, tranzitul său este sinonim cu o perioadă în care comunici eficient cu persoana iubită şi cei mici, în care exploraţi noi metode de a interacţiona prin intermediul preocupărilor voastre comune. De asemenea, dacă vrei să îţi deschizi o afacere de suflet, acum este perioada ideală să tatonezi piaţa şi să vezi cum te potriveşti nişei pe care o targetezi.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE RAC

Mercur poposeşte astăzi în casa familiei, de unde se asigură că vei comunica mai bine cu membrii familiei, mai ales din cea de origine. Ştii ce să faci pentru ca prăpastia dintre generaţiile voastre să nu constituie o problemă; concentrează-te aşadar pe principiile şi convingerile pe care le aveţi în comun, pe subiectele de discuţie care vă aduc mai aproape. Iar dacă trebuie să abordezi teme sensibile, bazează-te pe rezervele tale de tact şi diplomaţie.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE LEU

Cu Mercur în casa comunicării, adică în sectorul pe care îl stăpâneşte în mod tradiţional, vei reuşi să abordezi cu succes orice subiect de discuţie, indiferent de interlocutor. În plus, ştii cum să te faci plăcut(ă), iar acest lucru te ajută să navighezi mai uşor situaţiile dificile de comunicare. Sunt favorizate aşadar toate activităţile care implică să interacţionezi cu alţii, de la negocieri şi brainstorming-uri până la întâlniri importante de afaceri sau interviuri de angajare.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, semn că în săptămânile care urmează îţi vin idei şi-ţi parvin informaţii despre cum ţi-ai putea suplimenta veniturile şi/ sau valorifica o parte din resursele economisite. Având în vedere însă caracterul semnului pe care îl va tranzita, este de aşteptat ca multe din aceste oportunităţi să vină prin intermediul unor colaborări sau parteneriate. Aşadar, este important să faci networking, să fii în contact cu ceilalţi.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Mercur intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şi ţie abilităţile de comunicare şi socializare. Indiferent de context şi interlocutor, reuşeşti să îţi transmiţi ideile şi sentimentele fără probleme, ţinând în acelaşi timp cont de personalitatea celui(ei) pe care îl/o ai în faţă. Asta-ţi poate deschide uşi care ţi-au fost inaccesibile până acum, aşadar nu rata nicio ocazie de a te afişa, de a-ţi face cunoscute idealurile şi viziunile în care crezi.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE SCORPION

Cu Mercur în casa subconştientului, este de aşteptat ca mintea să îţi fugă mai des decât de obicei la trecut. Pe de-o parte, asta te poate ajuta să procesezi unele episoade nu prea plăcute, să faci pace cu persoane cu care eşti în legătură sau de care te-ai distanţat cândva. Pe de altă parte, s-ar putea să te pască stări de melancolie, cărora trebuie să nu le cedezi, să nu te laşi dus(ă) de val.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Mercur intră azi în casa proiectelor şi a planurilor de viitor, ceea ce denotă că îţi vin idei de iniţiative, pe care fie vrei să le dezvolţi singur(ă) ori în colaborare cu alte persoane. De asemenea, găseşti mai uşor soluţii la problemele cu care s-ar putea confrunta proiectele avute deja pe rol. În cazul anumitor nativi(e), acest tranzit poate aduce noi prieteni, persoane în anturaj care le inspiră şi cu care se simt compatibili(e) mental.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE CAPRICORN

Mercur ajunge în casa carierei din harta ta solară, iar acest lucru înseamnă că randamentul tău creşte simţitor. În plus, îţi vin idei despre cum ar fi cel mai bine să abordezi situaţiile dificile apărute la nivel profesional, atât în raport cu unii colegi de serviciu, cât şi în cazul unor sarcini de lucru complexe. Dacă vrei să te promovezi în domeniu, acum este momentul să iei contactul cu figuri importante din sfera ta profesională.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

Mercur îşi face azi apariţia în casa călătoriilor, a studiilor şi a relaţiilor cu instituţiile publice. Asta înseamnă că, în săptămânile care urmează, unii(ele) nativi(e) pleacă în deplasări, în concediu sau cu munca, alţii(tele) încep cursuri de perfecţionare/ formare continuă sau reiau anumite studii întrerupte. Pot exista, de asemenea, şi Vărsători care obţin contracte cu statul, care cunosc persoane care le deschid unele uşi ori îi pun în contact cu nişte oportunităţi greu de refuzat.

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE PEŞTI

Mercur poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din harta ta solară, fapt pentru care, în săptămânile următoare, poţi lega relaţii cu potenţial mare în plan financiar. Poate fi vorba despre un parteneriat, o colaborare sau un client nou ori de un proiect dezvoltat în raport cu persoana iubită. În orice caz, te bucuri de transparenţă în cazul discuţiilor legate de bani, ale căror rezultate nu vor întârzia să apară. Sunteţi pe aceeaşi frecvenţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici