HOROSCOP Duminică, 27 noiembrie - Tensiunile mocnite stau să erupă astăzi. Patru zodii au parte de discuţii aprinse

Luna şi Pluto se întâlnesc azi în semnul Capricornului, motiv de tensiuni mocnite care ies la suprafaţă pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

36050 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 27 noiembrie - Tensiunile mocnite stau să erupă astăzi. Patru zodii au parte de discuţii aprinse

HOROSCOP Duminică, 27 noiembrie - Tensiunile mocnite stau să erupă astăzi. Patru zodii au parte de discuţii aprinse

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Berbec

Luna şi Pluto realizează azi o conjuncţie în casa statutului social din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că au astăzi loc evenimente care ar putea să te pună într-o lumină proastă. Din acest motiv, este foarte important să ai grijă cum gestionezi momentele tensionate şi cum alegi să te porţi sau să te exprimi în anumite circumtanţe. În caz contrar, s-ar putea să îndepărtezi unele persoane importante care există acum lângă tine.

HOROSCOP 27 NOEIMBRIE - Taur

Luna şi Pluto fac o conjuncţie astăzi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce îţi poate aduce o revelaţie nu tocmai comodă despre ceva care s-a întâmplat recent în viaţa ta. Ar putea fi vorba, de exemplu, despre un eveniment în plan relaţional sau profesional. În orice caz, este clar faptul că trebuie să schimbi ceva la sistemul tău de valori, principii şi credinţe pentru a evita astfel de întâmplări viitoare.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Gemeni

Luna şi Pluto se întâlnesc azi în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, ceea ce ar putea conduce la tensiuni în raport cu persoana iubită cu privire la finanţe. Poate că nu eşti de acord cu modul în care a auzat recent de finanţele comune sau poate că nici nu ştiai că le-a folosit într-un scop personal. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai nevoie de comunicare pentru a lămuri lucrurile.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Rac

Luna şi Pluto aderă azi la o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că ai parte de o zi dificilă în raport cu cei dragi. Este foarte important să îţi păstrezi calmul, să te concentrezi pe descoperirea de soluţii la problemele cu care vă confruntaţi acum decât de pasarea responsabilităţii dintr-o parte în alta. Orice dialog pe care îl purtaţi după rezolvarea problemei se poate ocupa de asta.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Leu

Luna şi Pluto îşi dau astăzi întâlnire în casa sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că oboseala te prinde azi din urmă. Aşadar, poate că ar fi mai înţelept dacă ai lăsa anumite activităţi pe un alt weekend. S-ar putea să nu fii într-o formă prea bună, iar dacă tragi prea mult de tine, există riscul să nu te poţi ţine de agenda pe care ţi-ai propus-o în zilele care urmează.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Fecioară

Luna şi Pluto realizează o conjuncţie azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea aduce tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Este greu de spus despre ce anume este vorba mai exact, dar cert este că problema exista de mai multă vreme, doar că a fost sistematic măturată sub covor. Profită de această oportunitate pentru a purta un dialog calm pe marginea lor.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Balanţă

Luna şi Pluto aderă azi la o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că te numeri şi tu printre nativii(ele) care au parte azi de o zi dificilă în familie. Este vorba cel mai probabil de o problemă persistentă care s-a complicat pe parcurs, care are nevoie de o intervenţie rapidă din partea ta şi a apropiaţilor. Încearcă să discuţi cu ei şi să ajungeţi la un compromis.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Scorpion

Luna şi Pluto aderă la o conjuncţie astăzi în casa comunicării din astrograma ta generală, fapt pentru care s-ar putea să afli astăzi unele lucruri care te supără. Ori poate că ai parte de nişte discuţii care aduc la lumină unele lucruri pe care ţi-ar fi plăcut să nu le auzi. Este indicat să nu te laşi dus(ă) de val, să aştepţi şi să vezi cum evoluează unele lucruri înainte de a lua o decizie.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Săgetător

Luna şi Pluto formează o conjuncţie în casa banilor din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că nu eşti tocmai într-un loc bun din punct de vedere financiar. Poate că ai cheltuit astăzi mai mult decât ai fi vrut sau poate că ai supraestimat bugetul de care aveai parte în mod confortabil în acest final de săptămână. Caută să vezi dacă mai poţi face ceva pentru a nu apela la economii prea repede.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Capricorn

Luna şi Pluto se întâlnesc azi în semnul naşterii tale, ceea ce indică faptul că s-ar putea să ai parte de o perspectivă destul de fatalistă asupra unor situaţii de viaţă întâlnite astăzi. Încearcă să echilibrezi realismul cu înţelegerea faptului că unele lucruri s-ar putea să se schimbe pe viitor, că nu vor rămâne aşa cum sunt acum. În felul acesta, vei evita să faci unele alegeri care nu vor avea efectul pe care-l doreai.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Vărsător

Luna şi Pluto aderă azi la o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să te numeri şi tu printre persoanele care se gândesc astăzi destul de mult la trecut. În contextul de faţă, trebuie să dai dovadă de stăpânire de sine, să nu te laşi prea mult în voia unor sentimente care nu par să te conducă în nicio direcţie bună. Altfel, vei piterde inutil timp şi energie preţioase.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE - Peşti

Luna şi Pluto îşi dau întâlnire astăzi în casa vieţii sociale din astrograma ta generală, ceea ce ar putea însemna că rişti să ai parte azi de tensiuni în raport cu unul din prieteni. Este greu de spus cu exactitate care este motivul pentru care lucrurile nu dau semne că evoluează prea bine între voi, dar încearcă să te concentrezi pe găsirea unei soluţii, mai ales dacă ţii în realitate la relaţia cu acel prieten.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici