HOROSCOP joi, 14 iulie – Capcane azi pentru patru zodii. Pot cădea uşor în plasa iluziilor

Venus din Gemeni face azi un careu tensionat cu Neptun retrograd din Peşti, motiv pentru care zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să aibă astăzi parte de iluzii care le pricinuiesc dezamăgiri.

22557 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP joi, 14 iulie – Capcane azi pentru patru zodii. Pot cădea uşor în plasa iluziilor

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Berbec 

 
S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care nu îţi cad tocmai bine. Sau poate că îţi ajung la urechi unele bârfe care te neliniştesc. Oricare ar fi situaţia, cert este că momentul nu a venit însă să iei decizii pe baza acestor informaţii. Există posibilitatea de a afla că lucrurile nu stau aşa cum ai fi crezut, că sunt încă în schimbare şi că nu vor rămâne aşa. Aşadar, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face acum este să ai răbdare, să te asiguri că nu mergi prea departe, că nu faci lucruri fără să le cugeţi.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Taur 

Nu este momentul potrivit în care să faci astăzi investiţii. S-ar putea ca unele lucruri să arate mai bine decât sunt de fapt, să nu observi riscurile la care te expui. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă ai aştepta o vreme, mai ales în cazul în care nu se aşteaptă o decizie imediată din partea ta. În cazul altor nativi(e), există riscul unei dezamăgiri din partea unui prieten sau a unei persoane pe care o credeau de partea lor. S-ar putea să nu primească sprijinul pe care şi-l doreau şi pe care l-ar fi meritat cu multă prisosinţă.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Gemeni 

Există posibilitatea să nu fii astăzi în cele mai bune relaţii cu superiorii. S-ar putea, de exemplu, să nu te simţi apreciat(ă), să observi faptul că ţi se aplică un tratament nu tocmai egal în comparaţie cu alţi colegi care au aceeaşi funcţie ca tine. Aşadar, există riscul să se ajungă la tensiuni, să îţi atragi antipatii care nu sunt tocmai indicate. În cazul altor nativi(e), este vorba mai degrabă de unele responsabilităţi care atârnă greu pe umerii lor şi pe care nu le pot delega altor persoane. Prin urmare, trebuie să dea dovadă de profesionalism în absolut toate circumstanţele.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Rac

 
Din câte se pare, nu eşti în cea mai bună dispoziţie. Poate că te-a ajuns oboseala pe care ai acumulat-o săptămâna aceasta sau probabil că începe să îţi joace stresul feste. Din această cauză, s-ar putea să vezi unele lucruri dintr-o perspectivă mai gri decât cea reală, să pui răul în faţă atunci când ar trebui să dai dovadă de optimism. Aşadar, ai mai grijă cum gestionezi o astfel de dispoziţie. Caută să priveşti partea plină a paharului, să te înconjori de persoane care te ajută să priveşti înainte pozitiv. În caz contrar, poţi pierde unele oportunităţi extrem de importante.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Leu

 
S-ar putea să te îngrijoreze destul de puternic ceva ce are legătură cu un prieten, un proiect în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care îl coordonezi ori relaţia de cuplu. Ţi se pare - şi pe bună dreptate, în anumite privinţe - că lucrurile nu merg în direcţia pe care ţi-ai fi dorit-o, că eforturile tale nu dau roadele la care ai sperat. Aşadar, este foarte important să îţi clarifici dubiile, să vezi ce este de făcut. Încearcă să analizezi situaţia de faţă, dar mai aşteaptă puţin înainte să iei o decizie de la care nu vei mai putea da înapoi.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Fecioară 

În cazul în care lucrezi în aceeaşi companie cu partenerul sau în acelaşi domeniu, cariera ta sau a lui s-ar putea să constituie un motiv real de tensiune între voi astăzi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o atmosferă încărcată în raport cu colaboratorii sau clienţii, cel mai probabil din cauza unui raport de forţe inegal. Nu este exclus, de asemenea, să simţi mai puternic decât de obicei respiraţia în ceafă a competiţiei. Este clar faptul că trebuie să urmăreşti cu atenţie relaţiile la nivel profesional, că trebuie să te asiguri că lucrurile merg bine între voi.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Balanţă 

La locul de muncă, te aşteaptă o zi plină şi stresantă. S-ar putea să ai de dus la îndeplinire mai multe sarcini decât de obicei pentru această zi a săptămânii sau poate că nivelul lor de dificultate este mai mare decât de obicei. În alte cazuri, nativii(ele) acestui semn s-ar putea confrunta ca unele probleme de sănătate care nu le permit să dea dovadă de randamentul cu care şi-au obişnuit până acum superiorii şi/ sau colegii de muncă. Aşadar, este nevoie de un exerciţiu de voinţă pentru a merge mai departe şi a-şi duce la îndeplinire sarcinile de pe agendă.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Scorpion 

Este posibil să apară azi tensiuni între tine şi o persoană dragă, cum ar fi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Este greu de spus de unde pleacă acestea, dacă problemele existau de mai multă vreme şi/ sau dacă au apărut de curând. Ceea ce este clar e faptul că nu poţi lăsa conflictul să erupă. Cel mai probabil, este vorba de o chestiune care se poate rezolva prin comunicare, pe care o poţi remedia dacă te deschizi în faţa celor dragi. Încearcă să le vorbeşti pe un ton calm şi vei vedea o aceeaşi atitudine de la ei.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Săgetător

 
Nici în cazul tău nu se anunţă o zi prea liniştită în plan familial. S-ar putea să fie vorba de o chestiune de ordin casnic sau de una pe plan domestic ori locativ care pune presiune pe relaţia cu cei dragi, dar mai ales cu partenerul de viaţă. Reverberaţiile se fac simţite atât între voi doi, cât şi în raport cu celelalte rude, astfel că trebuie să se remedieze rapid lucrurile înainte să se ajungă la reproşuri şi gesturi pe care nu le mai poţi lua înapoi. Încearcă să ai încredere că dacă comunici, situaţia se va remedia cu siguranţă.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Capricorn 

Tensiunile cu colegii de muncă ar putea face parte din apanajul acestei zile. Există chestiuni în privinţa cărora punctele voastre de vedere nu se întâlnesc, iar din această cauză, există riscul să se ajungă la discuţii în contradictoriu. Încearcă totuşi să calmezi spiritele, să vezi dacă nu poţi face ceva pentru a se ajunge la un compromis. În caz contrar, atmosfera de la serviciu are de suferit la fel de mult ca randamentul vostru. În alte cazuri, aspectele astrale de astăzi ar putea anunţa o problemă de ordin tehnic care îţi pune în pericol progresele realizate până în acest moment.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Vărsător 

Din punct de vedere financiar, pare că lucrurile nu evoluează tocmai bine. S-ar putea să fi făcut cât de curând unele achiziţii care nu figurau pe lista de cumpărături, care au condus la o gaură în buget pe care ai fi putut-o evita. În alte cazuri, este vorba de unele tentaţii care dau acum târcoale nativilor(elor) acestui semn şi pe care ei/ele le-ar putea ocoli. Indiferent care este situaţia în care te afli, cert este că trebuie să acorzi o atenţie specială bugetului în această zi. Nu îţi permiţi să te abaţi de la planurile pe care le ai acum.
 

HOROSCOP joi, 14 iulie 2022 - Peşti 

Din câte se pare, există riscul să te confrunţi astăzi cu tensiuni în raport cu cineva din familie. Nu-i clar dacă este vorba de tată sau de o altă persoană dragă cu care nu ai prea multe lucruri în comun din cauza diferenţelor între generaţii, din cauza faptului că aveţi viziuni diferite în legătură cu anumite lucruri de actualitate în această perioadă. Cert este că nu rezolvi nimic dacă torni gaz pe foc, dacă încerci să convingi că tu deţii adevărul absolut. Ba s-ar putea să faci mai mult rău decât bine, să-ţi atragi şi mai multe tensiuni pe viitor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici