HOROSCOP Joi, 23 martie 2023. Taurul face paşi în direcţia greşită, Scorpionul are chef de schimbări vestimentare

Horoscopul zilei de 23 martie 2023.

19591 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 23 martie 2023. Taurul face paşi în direcţia greşită, Scorpionul are chef de schimbări vestimentare

HOROSCOP 23 martie 2023. Taurul face paşi în direcţia greşită, Scorpionul are chef de schimbări vestimentare

HOROSCOP 23 martie 2023. Taurul face paşi în direcţia greşită, Scorpionul are chef de schimbări vestimentare

HOROSCOP 23 martie -  Berbec

Te simţi deosebit de sensibil astăzi şi e în regulă. În loc să respingi ceea ce îţi arată peisajul tău interior, acceptă aşa-numita turbulenţă cu graţie. Turnaţi-i o ceaşcă de ceai şi ascultaţi ce scrie. Ţine minte, eşti un alchimist. Un alchimist binecuvântat cu capacitatea de a-ţi transforma durerea în putere şi rănile în înţelepciune.

HOROSCOP 23 martie - Taur 

Mersul pe calea mai puţin păşită poate uneori să te facă să simţi că ai făcut alegeri greşite. Fă-ţi o favoare şi respiră. Înţelege cum acţiunile pe care le întreprinzi astăzi vă conduc în cele din urmă în direcţia creşterii.

HOROSCOP 23 martie 2023 - Gemeni

Este mai uşor să-i anunţi pe colegii de muncă şi pe cunoştinţele atunci când depăşesc graniţele. Când vine vorba de oamenii pe care îi iubeşti, atunci apare ezitarea. Reflectă la locul de unde ar trebui să stea această nevoie de a mulţumi pe toată lumea. 

HOROSCOP 23 martie 2023 - Rac  

Dacă naraţiunea care ţi-a fost transmisă nu are sens, asta înseamnă că nu îţi este menită. Pentru că eşti menit să scrii un capitol nou pentru tine. Deci, schimbă povestea. Pe măsură ce o faci, scapă de greutatea aşteptărilor celorlalţi. 

HOROSCOP 23 martie 2023 - Leu 

Mersul pe drumul mai puţin parcurs înseamnă că vor exista momente în care eşti plin de îndoială. În loc să respingi locul în care te afli, acceptă ceea ce îţi arată peisajul tău interior. Oferă nesiguranţelor tale o ceaşcă de ceai şi ascultă ce au de spus.

HOROSCOP 23 martie 2023 - Fecioară

Din punct de vedere astrologic, a fost o săptămână plină de putere. Petreceţi timp în natură, practicaţi yoga/Tai Chi sau plimbaţi/alergaţi desculţ prin parc. Când vine vorba de chestiuni legate de carieră şi de creativitate, acordaţi atenţie la ceea ce nu funcţionează.

HOROSCOP 23 martie 2023 - Balanţă  

Acordaţi-vă permisiunea de a urma acele impulsuri ce vă luminează şi vă conduc în cele din urmă în direcţia creşterii.

HOROSCOP 23 martie - Scorpion 

În această vară, eşti în chef să îmbunătăţeşti palmaresul vestimentar reciclându-le pe cele vechil. În acelaşi timp, vă simţiţi inspirat să redefiniţi regulile.

HOROSCOP 23 martie 2023 - Săgetător

Pune-ţi această întrebare simplă când te trezeşti azi dimineaţă: mă face fericit? Dacă ai răspuns afirmativ, eşti pe drumul cel bun. Pe de altă parte, dacă răspunsul a fost însoţit de „dacă” şi „dar”, poate fi timpul să corectaţi cursul.

HOROSCOP 23 martie 2023 - Capricorn

Ce se întâmplă dacă „împlinirea scopului” se referă la călătorie, nu la destinaţie? Ce se întâmplă dacă urmărirea busolei tale interioare îţi cere să te angajezi în sarcinile mici şi simple care te conduc în direcţia creşterii? Ce se întâmplă dacă „mersul pe potecă” ar trebui să se simtă ca un dans prin pădurea cu zâne? Acesta este un memento pentru a aduce mai multă luminozitate în dinamică.

HOROSCOP 23 martie - Vărsător 

Eşti aici pentru a-ţi descoperi strălucirea şi pentru a-i inspira pe cei din jur să păşească în magia lor. Fii îndrăzneţ, fii tu!

HOROSCOP 23 martie 2023 - Peşti

Ai fost întotdeauna un mistic la suflet. Ai avut întotdeauna capacitatea de a privi dincolo de perdea. Pe măsură ce păşim în noul an astrologic, veţi descoperi că această abilitate este sporită. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici