HOROSCOP Joi, 28 iulie. Lună Nouă şi retrogradarea lui Jupiter. Îndrăznim mai mult, dar rezultatele se lasă aşteptate

Astăzi asistăm la două evenimente astrale importante: se formează aspectul de Lună Nouă în semnul Leului, care indică noi începuturi pentru toate zodiile, dar mai ales pentru cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), iar Jupiter începe să retrogradeze prin Berbec, menţinându-şi traiectoria aparent inversă până în 28 octombrie, când revine în Peşti. Din pricina acestui tranzit, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea simţi că bat pasul pe loc, că nu fac niciun progres.

18517 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 28 iulie. Lună Nouă şi retrogradarea lui Jupiter. Îndrăznim mai mult, dar rezultatele se lasă aşteptate

HOROSCOP Joi, 28 iulie. Lună Nouă şi retrogradarea lui Jupiter. Îndrăznim mai mult, dar rezultatele se lasă aşteptate

HOROSCOP 28 IULIE - Berbec

Luna Nouă de astăzi are loc în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, astfel că deschide un nou capitol în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În cazul în care eşti single, ar putea apărea o persoană specială la orizont. Tot astăzi, însă, Jupiter începe să retrogradeze prin semnul naşterii tale, motiv pentru care, în lunile care urmează, s-ar putea să nu fii la fel de asertiv(ă) ca de obicei. De asemenea, va trebui să ai grijă să îţi gestionezi mai bine stările de nervozitate. Aceste pot fi greu de ţinut în frâu.

HOROSCOP 28 IULIE - Taur

Luna Nouă de azi ocupă casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care ai oportunitatea de a aduce şi a pretine schimbări binevenite în atitudinea ta faţă de membrii familiei şi vice versa. De asemenea, este un moment bun pentru a demara lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare a spaţiului de locuit. Tot astăzi, Jupiter începe să se mişte în sens aparent invers prin casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să îţi ieşi mai uşor din fire decât de obicei în lunile care urmează. Încearcă să vezi ce anume declanşează aceste stări de tensiune.

HOROSCOP 28 IULIE - Gemeni

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din astrograma ta solară, semn că este un moment bun în care să schimbi ceva la felul în care te raportezi la cei de la serviciu şi/ sau la persoanele din viaţa ta personală. Tot în decursul acestei zile, Jupiter îşi începe tranzitul retrograd prin casa proiectelor şi a vieţii sociale, indiciu cum că progresele vin mai greu în cazul iniţiativelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. De asemenea, este posibil să apară o distanţare între tine şi unii prieteni, să simţi că nu vă mai potriviţi.

HOROSCOP 28 IULIE - Rac

Luna Nouă de azi se formează în casa banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să schimbi ceva în felul în care îţi gestionezi veniturile. De asemenea, ar putea apărea noi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Tot astăzi, însă, Jupiter începe să traverseze în sens aparent invers casa carierei din horoscopul tău solar, astfel că ascensiunea ta profesională s-ar putea desfăşura mai anevoios în următoarele luni. În plus, relaţiile tale cu unii superiori şi/ sau persoane importante din domeniul tău de activitate s-ar putea răci, ceea ce nu-i a bună.

HOROSCOP 28 IULIE - Leu

Luna Nouă de azi ocupă chiar semnul naşterii tale, astfel că simţi un imbold de energie şi încredere în forţele proprii. De asemenea, este un prilej bun în care să faci schimbări de look şi de raportare la persoane din jurul tău, fie ele de la serviciu sau din viaţa personală. Tot în decursul acestei zile, Jupiter începe să retrogradeze prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pot interveni amânări sau decalaje cu privire la deplasări sau procese birocratice. În plus, pari să asimilezi mai greu informaţii pentru examene şi lecţii de viaţă.

HOROSCOP 28 IULIE - Fecioară

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa subconştientului din astrograma ta generală, astfel că se creează un moment prielnic pentru a schimba câte ceva la relaţia cu trecutul, cu situaţiile pe care nu le mai poţi schimba şi trebuie să le procesezi ca atare. Tot astăzi, însă, Jupiter începe să traverseze în sens aparent invers prin casa relaţiilor şi a banilor, semn că, în următoarele luni, colaborările sau proiectele cu partenerul de viaţă evoluează anevoios sau chiar riscă să facă paşi înapoi ori, în cel mai bun caz, să stagneze. În plus, are de suferit echilibrul raportului de forţe.

HOROSCOP 28 IULIE - Balanţă

Luna Nouă de azi se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, iar acest eveniment astral anunţă proiecte noi, în care fie eşti implicat(ă), fie le coordonezi chiar tu, dar şi feţe noi în cercul de prieteni, persoane cu care ai în comun idealuri şi viziuni. Tot în decursul acestei zile, Jupiter începe să se mişte în sens aparent invers prin casa parteneriatelor, astfel că s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să comunici cu patenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Este nevoie de multă deschidere.

HOROSCOP 28 IULIE - Scorpion

Luna Nouă de astăzi ocupă casa carierei din horoscopul tău general, astfel că se deschide un nou capitol pe plan profesional pentru tine. De asemenea, este un moment favorabil în care să lucrezi la relaţia cu unii dintre superiori. Tot astăzi, însă, Jupiter începe să retrogradeze prin casa muncii şi a sănătăţii, semn că nivelul de randament de care dai dovadă în următoarele luni nu este cel mai ridicat, poate şi pentru că nu stai prea grozav cu energia. Aşadar, este nevoie de mai multă implicare din partea ta pentru a obţine aceleaşi rezultate sau pentru a-ţi atinge obiectivele profesionale.

HOROSCOP 28 IULIE - Săgetător

Luna Nouă de azi se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Este un moment favorabil pentru nativii(ele) care pleacă în concediu sau într-o delegaţie, care susţin examene sau se înscriu la facultate ori alte cursuri, dar şi pentru cei(le) care încep un proces birocratic mai stufos. Tot în decursul acestei zile, Jupiter începe să se mişte în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor, ceea ce poate indica o perioadă de distanţare emoţională în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Trebuie să fii ceva mai afectuos(asă).

HOROSCOP 28 IULIE - Capricorn

Luna Nouă de astăzi se formează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că se recomandă să schimbi ceva la atitudinea ta faţă de colaboratori şi/ sau partener atunci când vine vorba de proiectele pe care le aveţi împreună. De asemenea, este un moment bun în care să lucrezi la remedierea dezechilibrelor din raportul de forţe între tine şi ei. Tot azi, însă, Jupiter începe să retrogradeze prin casa familiei, ceea ce poate pune presiune pe relaţia cu rudele apropiate. În plus, se văd mai greu progresele făcute în decursul lucrărilor de construcţie, amenajare sau redecorare.

HOROSCOP 28 IULIE - Vărsător

Luna Nouă de azi ocupă casa parteneriatelor din astrograma ta generală, motiv pentru care ar fi indicat să schimbi ceva la felul în care te raportezi la persoanele cu care lucrezi şi/ sau la partenerul de viaţă. De asemenea, se deschide o perioadă bună pentru nativii(ele care vor să treacă la următorul nivel de relaţie cu persoana iubită. Tot în decursul acestei zile, Jupiter începe să se mişte în sens aparent invers prin casa comunicării din astrograma ta solară, semn că s-ar putea ca, în următoarele luni, să experimentezi trac în unele situaţii. Asigură-te că te pregăteşti temeinic pentru negocieri.

HOROSCOP 28 IULIE - Peşti

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej bun să faci schimbări sănătoase şi sustenabile în ceea ce priveşte tehnica ta profesională, dar şi în raport cu stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Pe de altă parte, Jupiter începe să retrogradeze prin casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că, în următoarele luni, s-ar putea să apară mai puţine oportunităţi de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a-ţi valorifica economiile prin intermediul investiţiilor. Încearcă să fii foarte atent(ă) cum îţi gestionezi veniturile şi cheltuielile şi să nu pui presiune pe buget.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici