HOROSCOP Luni, 25 iulie – Patru zodii s-au îmbătat cu apă rece. Au supraapreciat unele persoane apropiate

Venus din Rac aderă azi la un careu tensionat cu Jupiter din Berbec, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) şi-au făcut speranţe prea mari în legătură cu unele relaţii.

27801 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 25 iulie – Patru zodii s-au îmbătat cu apă rece. Au supraapreciat unele persoane apropiate

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Berbec 

 
S-ar putea să iasă azi în evidenţă unele diferenţe clare de personalitate şi/ sau de mentalitate între tine şi cineva din familie, iar din cauza faptului că spiritele sunt predispuse să se încingă uşor, există riscul ca lucrurile să se escaladeze, să se ajungă la declaraţii pe care nu le poţi retrage. Aşadar, dacă trebuie neapărat să abordezi unele subiecte mai dificile cu cineva dag, ai mare grijă cum gestionezi momentele în care punctele voastre de vedere nu par să bată în aceeaşi direcţie. Este nevoie să laşi de la tine în anumite momente, să nu insişti în mod exagerat.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Taur 

S-ar putea ca unele afirmaţii sau gesturi să îţi cadă rău astăzi sau, în orice caz, să te afecteze mai mult decât de obicei. De regulă, eşti o persoană răbdătoare, care nu acţionează în virtutea primului impuls, dar s-ar putea ca, de data aceasta, să nu te poţi abţine. Aşadar, în loc să iei decizii în vâltoarea momentului, mai bine aşteaptă şi vezi cum evoluează lucrurile. S-ar putea să realizezi că au fost informaţii incomplete sau nişte simple bârfe, că nu era cazul să-ţi faci scenarii prea sumbre pe baza lor. Fii stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi) şi va fi bine.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Gemeni 

Un proiect de care te ocupi acum sau în care eşti implicat(ă), relaţia de cuplu sau o prietenie în care credeai par să nu meargă în direcţia dorită, iar perspectivele financiare nu sunt prea roz. Încearcă să analizezi situaţia la rece, să vezi dacă eşti în pericol de a pierde ceva şi dacă trebuie să te retragi. În cazul în care te afli în situaţia de a face o investiţie ori de a acorda un împrumut, gândeşte-te de două ori dacă este momentul potrivit pentru aşa ceva. Astrele nu par a fi de partea ta, cel puţin în această zi.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Rac 

S-ar putea ca astăzi să nu fii în cele mai bune relaţii cu superiorii. Poate că nu te simţi în largul tău în preajma lor ori te simţi presat(ă) să faci lucruri sau să te comporţi într-un mod care nu este conform cu personalitatea ta, cu sistemul tău de valori, principii şi credinţe. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă de sarcini profesionale cu multe provocări, care îi/le presează să se ridice la standarde greu de atins. Oricare ar fi situaţia în care te afli, cert este că trebuie să dai dovadă de profesionalism şi multă diplomaţie.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Leu

 
Starea ta de spirit pare să nu exceleze astăzi. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba despre o oboseală de care nu s-au descotorosit în weekend-ul ce tocmai a trecut, iar în al altora, de o supărare pricinuită astăzi la locul de muncă sau în familie. Indiferent de scenariu, cert este că trebuie să vezi partea plină a paharului. Poate că nu este uşor în primă fază, poate că sunt persoane în jurul tău care îţi accentuează această dispoziţie nu tocmai plăcută, dar nu rezolvi nimic dacă pierzi timpul regretând lucruri care nu pot fi schimbate în niciun fel.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Fecioară 

S-ar putea să îţi pară astăzi că viitorul nu îţi surâde, că lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai fi dorit în ceea ce priveşte un proiect în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care îl coordonezi, relaţia de cuplu sau o prietenie în care ai investit timp şi energie. Din câte se pare, acele aspecte care nu sunt tocmai roz nu depind întru-totul de tine. Poate că este nevoie de eforturi din ambele părţi ori poate că trebuie să laşi Universul să ordoneze el lucrurile. Încearcă să răbdare cu tine, să nu te supui la presiuni inutile, mult prea mari.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Balanţă 

Pare că nu eşti în cele mai bune relaţii cu unul dintre superiori, un coleg mai vechi în branşă sau un colaborator apropiat. De vină s-ar putea să fie unele dezechilibre care au intervenit în raportul de forţe dintre voi, dereglaje care au condus la o comunicare defectuoasă şi multe supărări care s-au adunat în timp. Într-un context ca acesta, poate fi dificil să ajungi la rădăcina problemei fără a cauza şi mai multă tensiune, cel puţin temporar. Aşadar, dacă vrei să îndrepţi lucrurile acum, asigură-te că foloseşti un ton conciliant, că nu laşi acuzele să ia locul bunei înţelegeri.
 
Scorpion 
La locul de muncă, se întrevede o zi dificilă, cu multe suişuri şi coborâşuri la orizont. Sarcinile de serviciu care ţ-au fost delegate ar putea fi mai complicate decât te-ai aşteptat sau poate că există nişte chestiuni de care nu te-ai ocupat la timp, pe care nu le-ai rezolvat complet, iar acum suporţi unele consecinţe care îţi îngreunează ziua. În alte cazuri, s-ar putea oboseala de vină, care te împiedică să vezi oportunităţile care apar în calea ta. Încearcă să priveşti înainte, să te concentrezi pe ceea ce merge bine şi ar putea fi reparat pentru a-ţi atinge obiectivele eficient.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Săgetător 

În plan profesional, creativitatea s-ar putea să fie un ingredient insuficient pentru a face faţă provocărilor pe care ţi le impun sarcinile zilei. Este nevoie să ţii cont de unele protocoale, să nu te aştepţi ca unele probleme să se rezolve doar printr-un artificiu. Nici în viaţa personală lucrurile s-ar putea să nu meargă strălucit. Pare, la prima vedere, că tu şi persoana iubită şi/ sau cei mici vă doriţi, cel puţin momentan, lucruri diferite unul de la celălalt, fapt care se gestionează greoi în relaţia voastră. Încearcă să te deschizi faţă de cei dragi şi vor face acelaşi lucru.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Capricorn 

S-ar putea ca o chestiune de familie sau care are legătură cu gospodăria să producă unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Lucrurile s-ar putea să se complice şi mai mult dacă intervin în dezbatere şi alte persoane din familie, care s-ar putea să conducă discuţia şi mai departe de o împăcare. În contextul de faţă, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este acela de a îngropa securea războiului. Cu siguranţă se vor ivi ocazii în care sunteţi mai dispuşi cu toţii să lăsaţi de la voi pentru a rezolva problemele o dată şi pentru totdeauna.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Vărsător 

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să comunici cu colegii de muncă. Pe de altă parte, calitatea muncii tale s-ar putea să fie strâns legată de modul în care colaboraţi sau de rezultatele pe care le obţineţi pe cont propriu. Aşadar, aveţi toate motivele din lume astfel încât să interacţionaţi pe aceeaşi frecvenţă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de unele probleme de natură tehnice ce le-ar putea ridica unele dificultăţi nativilor(elor) acestui semn. În contextul acesta, trebuie să te asiguri că ai un încărcător extra la tine sau că-ţi poţi transfera munca pe un alt dispozitiv.
 

HOROSCOP Luni, 25 iulie - Peşti 

Trebuie să ai grijă astăzi la tentaţiile cu care intri în contact. Există posibilitatea să mergi prea departe cu cheltuielile pentru a-ţi satisface un hatâr personal sau pentru a le face pe plac celor dragi. Aşadar, dacă nu poţi evita magazinele preferate, încearcă totuşi să te limitezi la ceva care nu îţi modifică prea mult bugetul pentru prima parte a săptămânii. Nu îţi face griji, va veni şi momentul în care te vei putea răsfăţa fără să îţi fie teamă că nu vei mai putea susţine în mod confortabil unele plăţi sau investiţii de la care nu poţi da înapoi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici