HOROSCOP Luni, 8 Mai. Unele zodii îşi întâlnesc dragostea, altele îşi pierd calmul. Săptămâna debutează cu un carusel de emoţii

Luna din Săgetător se încadrează cu Neptun în Peşti, ceea ce ne poate face să ne simţim sensibili la început de săptămână.

22552 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 8 Mai. Unele zodii îşi întâlnesc dragostea, altele îşi pierd calmul. Săptămâna debutează cu un carusel de emoţii

HOROSCOP 8 Mai 2023

HOROSCOP 8 Mai - Berbec

Te concentrezi mai mult pe carieră astăzi. Un obiectiv ar putea fi atins în acest moment, dacă îţi menţii concentrarea.

HOROSCOP 8 Mai - Taur

Ai putea să faci planuri de călătorie sau să te concentrezi pe şcoală pe măsură ce luna intră în Capricorn. Veşti mari ar putea fi împărtăşite, Taur, iar ideile tale pot inspira un grup mare de oameni!

HOROSCOP 8 Mai - Gemeni

S-ar putea să-ţi organizezi facturile sau să vorbeşti despre bani cu partenerii tăi când luna intră în Capricorn. Emoţiile puternice pot fi explorate în acest moment şi este posibil să vă conectaţi cu cineva într-un mod profund şi semnificativ.

HOROSCOP 8 Mai - Rac

Luna intră în Capricorn şi luminează sectorul relaţional al diagramei tale, inspirând o atmosferă interesantă pentru a te conecta cu partenerii tăi şi a întâlni oameni noi. S-ar putea să înveţi multe despre perspectiva altcuiva în acest moment.

HOROSCOP 8 Mai - Leu

Concentrarea ta se poate îndrepta către responsabilităţile tale pe măsură ce luna intră în Capricorn. Pe lângă abordarea listei de lucruri de făcut, aţi putea să vă concentraţi şi pe bunăstare, poate exploraţi o nouă rutină sau gândiţi-vă să renunţaţi la un obicei.

HOROSCOP 8 Mai - Fecioară

Luna intră astăzi în zodia Pământului Capricorn, inspirând pasiune şi creativitate! Acesta ar putea fi un moment interesant în viaţa ta amoroasă. S-ar putea să vă reconectaţi cu ceva care vă pasionează în acest moment.

HOROSCOP 8 Mai - Balanţă

Concentrarea ta se poate îndrepta către casa şi familia ta astăzi, când luna intră în Capricorn. S-ar putea să te reconectezi cu trecutul şi să te regăseşti într-o dispoziţie nostalgică. Este un moment bun pentru a vă înfrumuseţa casa şi a vă întreba ce v-ar face spaţiul mai confortabil.

HOROSCOP 8 Mai - Scorpion

Este posibil să organizaţi documente, să răspundeţi la e-mailuri şi, în general, să ajungeţi din urmă cu treaba începută şi neterminată.

HOROSCOP 8 Mai - Săgetător

Concentrarea dvs. se poate îndrepta către finanţe pe măsură ce luna intră în Capricorn: aţi putea să vă modificaţi bugetul sau să exploraţi o nouă sursă de venit. La nivel emoţional, s-ar putea să examinezi ce merită cu adevărat timpul şi energia ta.

HOROSCOP 8 Mai - Capricorn

Luna intră azi în semnul tău, Capricorn, încurajându-te să te concentrezi pe iubirea de sine! Fă ceva special pentru tine: petrece timp cu oamenii pe care îi iubeşti.

HOROSCOP 8 Mai - Vărsător

Încetineşte şi odihneşte-te când luna intră în Capricorn. Fă-ţi timp să te conectezi cu vocea ta interioară şi să-ţi explorezi imaginaţia scriind în jurnal şi creând artă. S-ar putea să fii inspirat să-ţi explorezi spiritualitatea astăzi.

HOROSCOP 8 Mai - Peşti

Luna intră astăzi în Capricorn, luminând sectorul de prietenie al diagramei tale. Acesta ar putea fi un moment interesant pentru a vă conecta, a explora un nou hobby sau a vă reconecta cu un partener la nivel intelectual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici