HOROSCOP Sâmbătă, 23 iulie. Lucrurile nu merg astăzi conform planului pentru trei zodii. Merg chiar mai bine decât şi-au imaginat

Mercur din Leu face azi un trigon armonios cu Jupiter din Berbec, astfel că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se bucură de o sâmbătă plină de neprevăzut.

23089 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 23 iulie. Lucrurile nu merg astăzi conform planului pentru trei zodii. Merg chiar mai bine decât şi-au imaginat

HOROSCOP Sâmbătă, 23 iulie. Lucrurile nu merg astăzi conform planului pentru trei zodii. Merg chiar mai bine decât şi-au imaginat

HOROSCOP 23 IULIE - Berbec

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi, iar acest lucru se vede mai ales din modul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În cazul în care eşti single, este o zi perfectă în care să ieşi şi să dai curs oportunităţilor de flirt cu care te-ai putea intersecta. Atenţia pe care o primeşti te ajută să ai mai multă încredere de sine şi să te cunoşti mai bine.

HOROSCOP 23 IULIE - Taur

În cazul tău, astrele pregătesc o zi numai bună de petrecut alături de cei dragi. Eşti într-o dispoziţie uşor nostalgică, iar acest lucru te face să apreciezi altfel timpul petrecut alături de zilele apropiate. Ştii că astfel de momente trebuie preţuite la adevărata lor valoare, mai ales în acest context în care aveţi tot felul de alte preocupări şi nu petreceţi prea mult timp de calitate împreună. Aşadar, caută să profiţi de ele la maximum.

HOROSCOP 23 IULIE - Gemeni

Dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru astăzi, află că astrele favorizează astăzi ieşirile cu prietenii. S-ar putea ca prin intermediul lor să cunoşti şi alte persoane cu care ai idealuri şi viziuni în comun. În alte cazuri, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn să afle unele veşti bune cu privire la unele proiecte pe care le desfăşoară în această perioadă şi/ sau pe care le vor implementa într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat.

HOROSCOP 23 IULIE - Rac

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care primesc veşti bune în legătură cu banii şi/ sau care se intersectează cu oportunitatea de a derula unele proiecte cu perspective bune în plan financiar. În alte cazuri, s-ar putea să poată realiza economii, astfel încât încep săptămâna viitoare cu un plus la buget, care le permite să adauge articole noi pe lista de cumpărături din zilele care urmează, să nu strângă cureaua totuşi în anumite privinţe.

HOROSCOP 23 IULIE - Leu

S-ar putea să te trezeşti astăzi cu dorinţa de a schimba peisajul, de a ieşi puţin din aglomeraţia urbană. Ţi-ar prinde foarte bine să faci o mini-excursie undeva în natură sau într-o localitate aproape de casă, unde te poţi bucura de mai multă linişte. În acest mod, îţi vei umple bateriile pentru săptămâna care urmează şi vei reuşi să te eliberezi de stresul pe care l-ai acumulat în zilele anterioare. Ai nevoie de un respiro.

HOROSCOP 23 IULIE - Fecioară

Starea ta de spirit are tendinţa de a fluctua astăzi destul de mult, astfel că trebuie să ai grijă la persoanele şi mediile în care îţi petreci timpul acum. În principiu, ai o dispoziţie bună, dar pentru a evita situaţia în care degenerează în melancolie, este important să vezi partea plină a paharului şi să te înconjori de persoane pozitive, care te ajută să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat în această perioadă.

HOROSCOP 23 IULIE - Balanţă

Dacă nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, află că astrele favorizează activităţile care te aduc mai aproape de prieteni şi de persoana iubită. Poate că ţi-ar prinde bine dacă aţi ieşi undeva împreună, dacă aţi discuta mai aplicat despre planurile de vacanţă la care visaţi acum ceva vreme. Aveţi nevoie cu toţii de timp de calitate împreună, de momentele binevenite de inspiraţie pe care le aveţi atunci când faceţi schimb de idei unul cu celălalt.

HOROSCOP 23 IULIE - Scorpion

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să dai dovadă de un randament mai mare decât de obicei. În unele cazuri, acest lucru s-ar putea să aibă de-a face şi cu faptul că eşti motivat(ă) de o recompensă ori alta să fii productiv(ă), să livrezi rezultate peste medie la timp. Oricare ar fi situaţia în care te regăseşti, cert este că faci progrese pe parcursul zilei în cadrul sarcinilor de la locul de muncă.

HOROSCOP 23 IULIE - Săgetător

Se arată o zi numai bună pentru a ieşi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici undeva în natură, la munte sau la mare. Sunt favorizate, de asemenea, şi excursiile la un lăcaş de cult de care te simţi ataşat(ă) sufleteşte. Cu alte cuvinte, orice ieşire din jungla urbană are un efect pozitiv asupra ta, în sensul că te ajută să îţi iei gândul de la grijile zilnice şi să te relaxezi puţin.

HOROSCOP 23 IULIE - Capricorn

În cazul în care ai avut parte recent de tensiuni în plan familial, acestea se vor disipa treptat începând cu ziua de astăzi. Pe de altă parte, se recomandă să nu deschizi anumite subiecte de discuţie care ar putea să pună din nou presiune pe relaţia voastră. Axează-te mai bine pe lucrurile care vă apropie, pe care le aveţi în comun unii cu ceilalţi, pe baza cărora puteţi să construiţi durabil împreună pe mai departe.

HOROSCOP 23 IULIE - Vărsător

Comunici astăzi foarte bine cu cei din jurul tău, dar mai ales cu partenerul de viaţă. Se vede că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că gestionaţi bine diferenţele de mentalitate şi/ sau de opinie în legătură cu chestiuni urgente de pe agenda comună. În cazul în care nu ai mai petrecut de multă vreme timp de calitate alături de cel drag, acum este momentul să faci ceva în acest sens, să ieşiţi undeva împreună.

HOROSCOP 23 IULIE - Peşti

Cu toate că este sâmbătă, s-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care se intersectează cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor prin activităţi extraprofesionale, fie în domeniul în care activează deja, fie într-un sector cu care cochetează doar din când în când. Sau poate că reuşeşti să economiseşti câteva ceva din bugetul din weekend făcând unele mici modificări la planurile tale pe astăzi. În orice caz, stai ceva mai bine decât credeau cu finanţele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici