HOROSCOP Sâmbătă, 9 iulie. Declaraţii care costă scump. Aceste zodii trebuie să aibă grijă la discurs

Mercur din Rac face un careu tensionat cu Jupiter din Berbec, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) riscă să se lanseze în declaraţii care le vor costa scump.

18901 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 9 iulie. Declaraţii care costă scump. Aceste zodii trebuie să aibă grijă la discurs

HOROSCOP Sâmbătă, 2 iulie. Declaraţii care costă scump. Aceste zodii trebuie să aibă grijă la discurs

HOROSCOP 9 IULIE - Berbec

Există riscul astăzi să se manifeste tensiuni pronunţate între tine şi unele persoane din familie, cu care şi aşa te înţelegi mai greu. Sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să tratezi cu ei altă dată subiectele dificile, pe care şi în zilele bune vă este greu să le discutaţi. În felul acesta, nu ţi se va reproşa că ai contribuit la crearea unei atmosfere încărcate pe plan familial. Nu tensiona inutil lucrurile.

HOROSCOP 9 IULIE - Taur

Este posibil ca un gest sau un comportament să te deranjeze astăzi destul de mult. Ori poate că lipsa unui anumit gest este cea care te supără. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar fi bine să nu iei anumite lucruri în plan personal. De asemenea, te-ar ajuta foarte mult să încerci să verifici autenticitatea unor informaţii care îţi sunt aduse la cunoştinţă înainte să acţionezi în virtutea lor şi să îţi pară rău.

HOROSCOP 9 IULIE - Gemeni

Planurile avute astăzi cu prietenii s-ar putea să te coste mai mult decât te-ai aşteptat. Sau poate că plătit avansul cu ei pentru o activitate care, dintr-un motiv sau altul, nu va mai avea loc. Aşadar, există riscul să apară un motiv de supărare între tine şi o persoană apropiată din anturajul tău. Încearcă să vezi dacă se cade să aveţi o discuţie astăzi sau dacă ar mai putea aştepta lucrurile până mâine, cel puţin.

HOROSCOP 9 IULIE - Rac

S-ar putea să îţi fie greu să discuţi anumite lucruri cu unii membri ai familiei, dar mai ales cu o figură de autoritate de sex feminin din familie, cum ar fi mama, bunica sau o mătuşă de care eşti foarte apropiat(ă). Încearcă mai bine să îţi muşti limba decât să spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Spiritele sunt încinse şi faci mai rău dacă le agiţi.

HOROSCOP 9 IULIE - Leu

Nu eşti într-o stare de spirit prea grozavă, dar acest lucru se datorează şi faptului că ai fost expus(ă) la situaţii obositoare şi/ sau stresante pe mai tot parcursul săptămânii care acum stă să se încheie. Aşadar, este nevoie de un exerciţiu de motivaţi din partea ta să te pui pe picioare, lucru care nu-ţi va fi tocmai uşor dacă nu eşti puţin selectiv(ă) cu persoanele cu care intri în contact. Alege-i pe cei optimişti.

HOROSCOP 9 IULIE - Fecioară

Te dezamăgeşte ceva la comportamentul prietenilor sau la discursul pe care îl adoptă în anumite situaţii de viaţă. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de ceva mai serios, de un proiect care nu merge din cauza oamenilor care, în loc să te ajute, par să te încurce. Aşadar, trebuie să ai grijă cum gestionezi lucrurile, mai ales dacă îţi doreşti ca aceste relaţii să continue pe o direcţie pozitivă şi în viitor.

HOROSCOP 9 IULIE - Balanţă

Cariera ta sau a partenerului de viaţă ar putea interveni astăzi între voi. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucruri, mai ales dacă aveţi angajamente sociale împreună astăzi, pe care nu le puteţi rata. În plus, trebuie să vezi cum abordezi eventualul dezechilibru în raportul de forţe între tine şi cel drag. În caz contrar, riscă să intervină un oarecare sentiment de distanţă între voi, să vă depărtaţi unul de celălalt fără să simţiţi.

HOROSCOP 9 IULIE - Scorpion

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea ca randamentul tău să lase de dorit. Ai trecut printr-o săptămână dificilă şi îţi este pur şi simplu prea greu să te aduni. În cazul altor nativi(e), există riscul să apară probleme de sănătate în adevăratul sens al cuvântului. Trebuie să îşi asculte corpul, să fie mai atenţi(te) la nevoile acestuia şi la ceea ce acesta cere. Altfel, s-ar putea ca acestea să persiste mai multă vreme.

HOROSCOP 9 IULIE - Săgetător

Tensiunile s-ar putea să crească azi îngrijorător de mult între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Poate că v-aţi trezit cu toţii cu faţa la cearşaf de dimineaţă ori s-au adunat de mai multă vreme tensiuni pe care nu aţi reuşit să le depăşiţi. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai mai mult de câştigat dacă încerci să eviţi subiectele care riscă să declanşeze certuri în toată regula. Altfel, apar probleme.

HOROSCOP 9 IULIE - Capricorn

Nici pe tine nu te scutesc astrele astăzi de o atmosferă încărcată acasă. Un subiect de ordin casnic, domestic sau locativ riscă să deschidă cutia pandorei între tine şi partenerul de viaţă. Sau poate că cineva din familie este persoana care încearcă să bage zânzanie între voi, voluntar sau involuntar. În orice caz, este clar că trebuie să laşi de la tine, să îl încurajezi pe cel drag să ajungeţi la un oarecare compromis satisfăcător.

HOROSCOP 9 IULIE - Vărsător

Dacă te ocupi astăzi de un proiect cu cei dragi, s-ar putea să vă fie greu să comunicaţi paşnic unul cu celălalt. De un fenomen similar au parte şi nativii(ele) care lucrează astăzi, care sunt nevoiţi(te) să facă faţă unor colegi cu care şi aşa se înţeleg greu. De asemenea, trebuie să fii atent(ă) la problemele tehnice, care ţi-ar putea da şi ele de furcă în restul zilei. Încearcă să îţi iei măsuri de precauţie.

HOROSCOP 9 IULIE - Peşti

Există riscul să exagerezi astăzi cu cheltuielile, să mergi mai departe decât ar fi indicat cu ele. Nu este nimic rău în a-ţi face câte un răsfăţ la final de săptămână, în a le arăta afecţiunea celor dragi printr-un cadou, de exemplu. Dar este important să îţi cunoşti bugetul, să nu exagerezi cu lucruri scumpe, pe care nu ţi le permiţi confortabil în această perioadă. Atâta timp cât eşti moderat(ă), totul va evolua foarte bine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici