HOROSCOP Vineri, 1 iulie – Zodiile fac astăzi ceva îndrăzneţ. Îşi depăşesc cu succes orice limită

Luna din Leu intră azi într-un trigon armonios cu Jupiter din Berbec, semn că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se vor simţi pline de energie şi iniţiativă pe tot parcursul zilei.

3449 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 1 iulie – Zodiile fac astăzi ceva îndrăzneţ. Îşi depăşesc cu succes orice limită

Sursa Foto - Urania's Mirror

Berbec
Ai o stare foarte bună de spirit şi nu este exclus ca acest lucru să se datoreze partenerului de viaţă şi/ sau copiilor ori unor evenimente fericite pe care le-ai trăit alături de aceştia. În alte cazuri, s-ar putea ca dispoziţia acestor nativi(e) să fie cea care îi influenţează pozitiv pe cei dragi. Aşadar, se arată o zi bună la orizont pentru tine. În plus, te bucuri de inspiraţie şi creativitate, ceea ce te ajută să găseşti soluţii originale la situaţiile cu care te confrunţi în plan profesional, dar şi în viaţa personală. Aşadar, toate lucrurile merg în direcţia dorită.

Taur

Astrele îţi potenţează astăzi intuiţia, astfel că dacă te confrunţi cu situaţii grele în plan profesional sau în viaţa de familie, vei ştii cum să le abordezi. Vocea interioară îţi spune cum ar fi cel mai bine să procedezi, iar tot ceea ce trebuie să faci este să o asculţi. În cazul în care ai trecut recent printr-o perioadă mai grea în sectorul domestic, lucrurile dau semne că revin pe un făgaş mai bun. Pe de altă parte, fereşte-te să deschizi anumite subiecte pe care nu sunteţi pregătiţi să le discutaţi. Există riscul ca discuţiile să nu evolueze cum voiai.

Gemeni
Se anunţă o zi productiv(ă) pentru nativii(ele) acestui semn care se ocupă azi de proiecte personale sau care colaborează cu alte persoane în cadrul unor iniţiative comune. În cazul în care nu ai astfel de activităţi pe rol, ar putea apărea oportunităţi în acest sens din partea unor persoane cu care ai multe lucruri în comun. De asemenea, nu este exclus să cunoşti astăzi persoane noi, cu care descoperi că împărtăşeşti idealuri şi viziuni. Nu este exclus să vă apropiaţi destul de mult într-un timp relativ scurt, lucru la care poate că nu te-ai fi aşteptat în alte situaţii similare.

Rac

Este posibil astăzi să te intersectezi cu unele oportunităţi de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a-ţi valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat în ultima perioadă. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba despre un proiect suplimentar la serviciu sau poate de unul în afara programului, dar în domeniul tău de activitate. În plus, ai şansa de a te apropia mai mult de superiori sau de alte persoane importante din sectorul tău de lucru, ceea ce contribuie pe termen lung la consolidarea unor relaţii care te vor ajuta să atragi de partea ta beneficii.

Leu

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit bună. Mai mult decât atât, ai o mentalitate de învingător(oare), care te ajută să vezi oportunităţile din fiecare situaţie care nu merge conform planului. Aşadar, chiar dacă lucrurile nu evoluează aşa cum ţi-ai fi dorit, reuşeşti să le duci la bun sfârşit. Sunt favorizate mai ales susţinerile de examene, planificarea unei călătorii în interes de afaceri sau a concediului, dar şi activităţile care ţin de remedierea unei probleme birocratice. Rezultatele se văd şi fără să depui eforturi prea mari, care implică sacrificii pe alte părţi.

Fecioară
Excelezi astăzi când vine vorba de intuiţie pentru că vezi lucruri pe care alţii nu le observă şi citeşti printre rânduri. Pe de altă parte, starea ta de spirit este expusă riscului de a fluctua destul de mult, astfel că trebuie să ai mare grijă cum gestionezi situaţiile stresante şi mediile în care predomină energia negativă. În caz contrar, s-ar putea să o iei pe o pantă descendentă. Foloseşte-te de vocea ta interioară pentru a evita acele conjuncturi care nu au să îţi aducă nimic pozitiv. În caz contrar, s-ar putea să ai foarte mult de pierdut pe parcursul zilei.

Balanţă
Se anunţă o zi propice în care să lucrezi cu partenerul de viaţă la proiectele voastre comune sau în care să te concentrezi pe activităţile pe care le derulezi în această perioadă sau vrei să le pui în aplicare cu cei cu care lucrezi. Din câte se pare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru vă ajută să faceţi progrese în raport cu ceea ce v-aţi propus. În alte cazuri, dacă eşti single, de exemplu, s-ar putea să intri azi în discuţie cu o persoană care îţi atrage atenţia, cu care conversaţiile curg firesc, fără prea mari eforturi.

Scorpion

Se deschide pentru tine una din cele mai productive zile în plan profesional. Ştii exact ceea ce ai de făcut şi cum să îţi abordezi sarcinile de la locul de muncă astfel încât să ai rezultatele dorite. De asemenea, atragi atenţie pozitivă în direcţia ta prin intermediul tehnicilor pe care le foloseşti, dar şi prin modul în care te raportezi la colegii de muncă. Se vede clar că ştii ce faci şi cum să te pui într-o lumină bună în faţa persoanelor cu care este indicat să construieşti relaţii de durată în plan profesional. Rezultatele eforturilor se vor vedea curând.

Săgetător

Din câte se pare, stai bine astăzi cu inspiraţia şi creativitate. Reuşeşti să găseşti soluţiii originale la situaţiile cu care te întâlneşti în plan profesional, dar şi în viaţa personală. Ajută faptul că ai mintea deschisă, că dai dovadă de spontaneitate şi nu te poticneşti de anumite limite de care îţi este uneori greu să treci. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca cineva interesant să îţi atragă atenţia. Este greu de spus dacă urmează ceva serios; încearcă pentru moment să vezi unde duce această experienţă şi bucură-te de ea. Momentele cu partenerul şi/ sau copiii sunt favorizate.

Capricorn
În cazul în care ai avut parte recent de tensiuni în raport cu familia, lucrurile vor începe să intre azi pe făgaşul normal. Pe de altă parte, se recomandă să ai grijă cum gestionezi lucrurile, astfel încât să nu se mai ajungă în aceeaşi situaţie. Dacă insişti prea repede cu anumite subiecte de discuţie, există posibilitatea să se inflameze din nou spiritele. În cazul altor nativi(e) care trec printr-un eveniment nu tocmai plăcut în viaţa personală, familia va constitui un ajutor de nădejde. Primelti sprijinul de care ai nevoie şi mediul necesar în care să te remontezi pe plan moral.

Vărsător

Comunici astăzi foarte eficient cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Se vede că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că aveţi idei similare în legătură cu lucrurile pe care le faceţi acum sau cu planurile pe care intenţionaţi să le puneţi în aplicare cât de curând. În cazul în care ai programată azi o negociere sau o întâlnire de afaceri, fii sigur(ă) că lucrurile vor evolua bine. De asemenea, este un moment bun din săptămână în care să discuţi subiecte mai complicate cu persoana iubită şi/ sau cu colaboratorii. Veţi găsi repede o soluţie potrivită.

Peşti
S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima perioadă. În primul caz, s-ar putea să fie vorba, cel mai probabil, de activităţi extraprofesionale sau de proiecte într-un domeniu de activitate cu care cochetezi doar din când în când. Este drept că profiturile preconizate nu vor fi foarte mari, dar sunt suficiente încât să acopere unele goluri rămase în buget după unele cheltuieli destul de mari, la care probabil nu te-ai aşteptat. Aşadar, nu este momentul acum să te hazardezi cu plăţile şi cumpărăturile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
horoscop,
zodii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici