HOROSCOP Vineri, 22 iulie. Soare intră în Leu. Trei zodii, mai încrezătoare în forţe proprii

Soarele ajunge azi în zodia domiciliului său, Leu, unde rămâne până pe 23 august. Pe parcursul acestui tranzit, zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se bucură de un plus de energie şi încredere în forţele proprii.

21354 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 22 iulie. Soare intră în Leu. Trei zodii, mai încrezătoare în forţe proprii

HOROSCOP Vineri, 22 iulie. Soare intră în Leu. Trei zodii, mai încrezătoare în forţe proprii

HOROSCOP 22 IULIE - Berbec

Soarele îşi face astăzi apariţia în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că în perioada care urmează ar trebui să investeşti mai mult timp şi energie în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. De asemenea, s-ar putea să constaţi că eşti mai inspirat(ă) decât de obicei, că îţi vin idei originale în legătură cu unele probleme de viaţă personală şi/ sau profesională cărora nu le-ai găsit până acum o rezolvare. Aşadar, se anunţă o perioadă bună pentru nativii(ele) care lucrează în domenii creative sau care încearcă să-şi deschidă o afacere de suflet.

HOROSCOP 22 IULIE - Taur

Cu Soarele de azi înainte în casa familiei din horoscopul tău solar, se pune mai mult acceptul pe sectorul domestic şi casnic. Ar fi indicat ca, în săptămânile care urmează, să petreci mai mult timp alături de cei dragi, să te implici mai mult în treburile gospodăreşti. În cazul în care derulezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, s-ar putea să înregistrezi progrese mai repede decât te-ai fi aşteptat la începutul lor. În cazul în care te-ai distanţat de o rudă apropiată, s-ar putea ca acest tranzit să vă readucă mai aproape unul de celălalt. Diferenţele dintre voi se diminuează.

HOROSCOP 22 IULIE - Gemeni

Prezenţa Soarelui din casa comunicării de pe parcursul următoarelor săptămâni te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate în ceea ce priveşte modul în care te raportezi la cei din jurul tău, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a atrage atenţia asupra ta, dar şi pentru a o menţine. În plus, convingi destul de uşor că punctul tău de vedere este cel valid şi că trebuie urmat îndeaproape de ceilalţi. Aşadar, dacă ai programate negocieri în următoarea perioadă, nu îţi va fi deloc greu să atragi rezultatele dorite.

HOROSCOP 22 IULIE - Rac

Soarele îşi face azi intrarea în casa banilor din astrograma ta generală, astfel că s-ar putea să te intersectezi în următoarele săptămâni cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica o parte din economiile realizate până acum prin intermediul investiţiilor. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unele proiecte la locul de muncă, iar în ceea ce îi priveşte pe alţii(tele), este posibil să apară şansa de a se implica în activităţi extraprofesionale destul de bănoase. Oricare ar fi scenariul, cert este că începi să umpli unele găuri în buget care te îngrijorau.

HOROSCOP 22 IULIE - Leu

Soarele intră astăzi tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că se deschide sezonul tău aniversar. Aceasta este o oportunitate numai bună de a face un bilanţ al rezoluţiilor de Anul Nou şi de a vedea dacă există unele obiecte pe care le-ai abandonat temporar sau în cazul cărora nu ai prea făcut progresele la care te-ai fi aşteptat. În săptămânile care urmează, ai putea evolua mai aproape de ceea ce ţi-ai propus să realizezi, dar şi să adaugi alte ţinte de atins până la finele anului sau până la următoarea ta aniversare. Ai toate atuurile să ajungi departe.

HOROSCOP 22 IULIE - Fecioară

Soarele îşi face astăzi loc în casa subconştientului din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să te surprinzi mai des căzând pe gânduri în următoarele săptămâni. Astrele îţi dau răgazul de aprocesa unele evenimente mai puţin plăcute din ultima vreme şi de a ajunge la o concluzie în urma lor, la o lecţie pe care o poţi aplica eficient şi în alte situaţii similare cu care te-ai putea întâlni în viitor. De asemenea, ai oportunitatea de a lucra la relaţia ta cu atenţia primită din jur, dat fiind că uneori tânjeşti după ea, iar alteori poate fi realmente copleşitoare.

HOROSCOP 22 IULIE - Balanţă

Soarele ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, astfel că una din preocupările tale principale în aceste săptămâni sunt proiectele pe care le coordonezi, cele în care eşti implicat(ă) şi/ sau cele pe care le vei implementa într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat. De asemenea, este un prilej bun în care să investeşti mai mult timp şi energie în viaţa ta socială. În acest context, s-ar putea să cunoşti persoane noi care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile, alături de care poţi construi relaţii profesionale şi de prietenie durabile, de perspectivă.

HOROSCOP 22 IULIE - Scorpion

Soarele poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău solar, astfel că străluceşti în săptămânile care urmează pe plan profesional. Mai exact, s-ar putea să apară oportunităţi de a ieşi în evidenţă, de a te remarca în ochii superiorilor. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o apropiere de alte persoane importante din domeniul principal de activitate al acestor nativi(e), care ar putea activa în cadrul unei alte instituţii. Aşadar, nu este exclus să apară oferte din partea unei alte companii, de a lua în calcul posibilitatea de a face o schimbare de traiectorie la locul de muncă.

HOROSCOP 22 IULIE - Săgetător

Soarele ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru nativii(ele) care pleacă în concediu sau într-o delegaţie pe o distanţă mai lungă sau mai scurtă, care susţin examene sau restanţe ori se ocupă de probleme birocratice, se arată o perioadă productivă, care le aduce rezultatele scontate. Tot acest tranzit, prin intermediul acestor evenimente, le aduce şi lecţii de viaţă importante, pe care le pot aplica eficient şi în alte situaţii de viaţă care ar putea apărea într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat. Aşadar, sistemele lor de principii se schimbă.

HOROSCOP 22 IULIE - Capricorn

Soarele progresează astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, astfel că elementul financiar contează foarte mult atât în plan profesional, cât şi în viaţa personală. Cu alte cuvinte, se deschide o perioadă bună pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în parteneriate, colaborări sau care au proiecte cu partenerul. Ar putea fi vorba despre investiţii comune, de exemplu, sau alte proiecte care antrenează fonduri din mai multe părţi. În acest sens ajută şi faptul că vă bucuraţi de echilibru în ceea ce priveşte raporturile de forţe care există între persoana cu care convieţuieşti şi cele cu care lucrezi.

HOROSCOP 22 IULIE - Vărsător

Soarele pătrunde azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care relaţiile joacă un rol important în viaţa ta în săptămânile care urmează. Alături de persoanele cu care lucrezi şi/ sau de partener, trăieşti cele mai importante realizări din această perioadă, fie că este vorba de proiecte pe care le aveţi împreună sau un impas peste care treceţi cu succes. De asemenea, este un moment bun în care să oficializezi relaţia de cuplu sau să le prezinţi celor dragi pe actualul partener. Lucrurile merg bine pentru tine şi alături de ceilalţi te simţi înţeles(asă) şi pregătit(ă) pentru orice.

HOROSCOP 22 IULIE - Peşti

Soarele îşi face astăzi loc în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că se deschide o perioadă bună pentru tine pe plan profesional, dar şi în ceea ce priveşte bunăstarea fizică. Pari să ai mai multă energie decât în ultima vreme, iar la locul de muncă dai dovadă de un randament mai ridicat decât de obicei. Pe de altă parte, este un moment bun şi pentru a aduce mici schimbări tehnicilor utilizate la serviciu ori stilului tău de viaţă şi alimentaţie. În felul acesta, vei reuşi să întreţii un ritm sustenabil, care nu conduce la surmenare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici