HOROSCOP Vineri, 5 august – Sacrificii pentru un obiectiv măreţ. Mai este mult până departe

Luna este astăzi la faza de prim pătrar în semnul Scorpionului, în creştere în direcţia unei Luni Pline, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) fac sacrificii şi eforturi pentru a obţine un rezultat anume în viaţa personală sau în carieră.

14455 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 5 august – Sacrificii pentru un obiectiv măreţ. Mai este mult până departe

Hepta

HOROSCOP 5 august - Berbec
Luna tranzitează azi casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că pot apărea unele discuţii între tine şi partenerul de viaţă cu privire la unele investiţii pe care le veţi face cât de curând. În principiu, păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce le priveşte, dar există riscul să se nască tensiuni pe marginea unor aspecte nu prea importante. Trebuie să ai grijă cum abordezi aceste chestiuni, să nu laşi orgoliul să-şi facă de cap în astfel de momente importante, când trebuie să luaţi decizii care au impact pe termen lung.

HOROSCOP 5 august - Taur

Luna se deplasează astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, iar acest lucru arată că se pregăteşte o schimbare în relaţia ta cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Evenimentele de astăzi, dar şi unele din cele întâmplate de curând au condus la ea, dar trebuie să fii atent(ă) în continuare la modul în care abordezi situaţiile tensionate. În caz contrar, se poate reveni la vechi obiceiuri nu tocmai sănătoase, la atitudini care nu v-au adus nimic bun în ultima perioadă. Este nevoie de unele ajustări pentru ca lucrurile să evolueze-n bine pentru voi ca relaţie.

HOROSCOP 5 august - Gemeni
Luna se mişcă în continuare azi prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, semn că stai relativ bine cu energia, că te ocupi de unele proiecte mai ample la serviciu. Pari să nu fi ajuns încă acolo unde ţi-ai dorit din punct de vedere profesional sau în ceea ce priveşte unele ajustări aduse stilului de viaţă sau alimentaţie, dar eşti pe drumul cel bun şi progresele se văd. Există riscul să nu reacţionezi tocmai bine la unele schimbări care ar putea apărea pe parcurs, la unele situaţii care nu se potrivesc planurilor tale, dar priveşte tot înainte.

HOROSCOP 5 august - Rac

Luna tranzitează în cotinuare astăzi casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, astfel că lucrurile merg bine între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care eşti single, dar te vezi de puţin timp cu cineva special, vei observa că lucrurile progresează între voi, că merg într-o direcţie bună. Ţine însă cont că aveţi cu toţii personalităţi puternice, că există riscul uneori să vă încerce sentimente de gelozie şi posesivitate. Este important să nu le dai curs, dar să nu uiţi să vorbeşti despre ceea ce simţi, despre nevoile şi dorinţele tale mari.

HOROSCOP 5 august - Leu

Luna se plimbă şi azi prin casa familiei din horoscopul tău general, astfel că trebuie să acorzi mai multă atenţie treburilor gospodăreşti care îţi revin, dar şi nevoilor celor dragi, mai ales în cazul în care nu ai avut de ales decât să le ignori din cauza altor priorităţi. În cazul în care desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, este posibil să apară (primele) progrese, să vezi că eforturile tale nu au fost în zadar. Mai este mult până departe, dar toate indiciile arată că eşti pe drumul cel bun, că vei ajunge foarte curând acolo unde ţi-ai dorit.

HOROSCOP 5 august - Fecioară
Luna continuă să se mişte prin casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că dacă s-au desfăşurat recent negocieri, vei observa astăzi că linia de sosire este foarte aproape, că ai toate şansele să obţii ceea ce îţi doreşti. De asemenea, faci progrese importante în ceea ce priveşte activităţile derulate pe termen scurt, care implică drumuri repetate prin oraş ori schimburi de telefoane sau e-mail-uri. Încă nu ai ajuns la destinaţie, încă nu ai obţinut rezultatele dorite, dar se vede că eforturile tale dau roade, că eşti pe drumul cel bun. Mergi înainte pe aceeaşi direcţie şi va fi bine.

HOROSCOP 5 august - Balanţă
Luna continuă să se deplaseze astăzi prin casa banilor din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că finanţele devin o prioritate pentru tine în această zi. Lucrezi intens la unele proiecte care ţi-ar putea suplimenta veniturile sau la o iniţiativă în care ai investit o bună parte din timpul, energia şi resursele tale din ultima perioadă. Aşadar, faci eforturi reale pentru a-ţi consolida situaţia materială, pentru a te asigura că nu te confrunţi cu lipsuri ori cu situaţii în care nu poţi acoperi în timp util unele plăţi pentru care poate nu erai pregătit(ă), la care nu te aşteptai.

HOROSCOP 5 august - Scorpion

Luna tranzitează în continuare semnul naşterii tale, semn că te bucuri şi astăzi de încredere în propria persoană, de energia necesară pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus pe astăzi. Pe de altă parte, ştii că activităţile de astăzi sunt doar începutul, că mai ai mult de lucrat până să ajungi acolo unde îţi doreşti, fie că este vorba de un proiect în plan personal ori profesional. Pe de altă parte, ai toate motivele să fii optimist(ă), să priveşti înainte cu încredere. Ai parte de forţa interioară necesară pentru a obţine tot ceea ce îţi doreşti.

HOROSCOP 5 august - Săgetător

Luna se mişcă în continuare prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că această zi te surprinde cu momente în care cazi pe gânduri, în care încerci să îţi faci ordine în gânduri şi în minte. Faci eforturi pentru a te desprinde de unele ataşamente nu prea sănătoase, de episoade în privinţa cărora nu mai ai ce face în prezent. Ţi-ai asumat faptul că ţin de domeniul trecutului, că trebuie să te concentrezi pe viitor. Nu este întotdeauna uşor, dar se vede luminiţa de la capătul tunelului. Eşti mai aproape ca oricând de un nou început pe care-l meriţi.

HOROSCOP 5 august - Capricorn
Luna tranzitează în continuare prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, astfel că lucrurile continuă să evolueze în ceea ce priveşte proiectele pe care le coordonezi sau în care eşti angrenat(ă), pe care le derulezi în această perioadă sau pe care le vei implementa în curând. Progresele se fac şi te mişti în direcţia obiectivului dorit, dar trebuie să fii conştient(ă) că mai este de lucru până să ajungi unde ţi-ai propus. Acest lucru se aplică şi în cazul unor relaţii care evoluează mai greu, care necesită unele compromisuri mai mari de ambele părţi.

HOROSCOP 5 august - Vărsător

Luna continuă să se mişte azi prin casa carierei din astrograma ta solară, iar din acest motiv, sectorul profesional se numără printre priorităţile zilei. Lucrurile se mişcă înainte pe acest plan şi se vede că faci progrese în direcţia unei relaţii mai bune cu superiorii sau chiar în vederea obţinerii unei promovării sau a consolidării renumelui în domeniu sau în societate, dar mai este de lucru înainte să ajungi unde îţi doreşti. Contează însă mult că eşti pe o pantă ascendentă, că îţi urmezi obiectivul cu ambiţie. Dar în acelaşi timp, ajută dacă ai o viziune realistă, fără aşteptări nerealizabile.

HOROSCOP 5 august - Peşti
Luna se mişcă în continuare prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se arată o zi în care nativii(ele) semnului fac progrese cu pregătirea pentru un examen, care fac paşi importanţi înainte când vine vorba de o problemă birocratică pe care şi-au propus să o rezolve. Poate că nu au parte de cine-ştie-ce realizări astăzi, dar sunt aproape de obiectivele propuse. Dacă eşti în concediu, s-ar putea ca punctul său culminant să vină abia peste câteva zile. Încearcă să te bucuri însă de prezent, de traseu la fel de mult ca de destinaţie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici