HOROSCOP Vineri, 7 Aprilie. Luna plină în Balanţă ne scufundă mai adânc în ego. Unele zodii îşi gestionează cu greu emoţiile

Luna se conectează cu Saturn în Peşti la 8:44, ajutându-ne să stabilim limite, însă se opune lui Mercur în Taur la 13:53, aducând discuţiile la un punct culminant. Venus în Taur se conectează cu Neptun în Peşti la 13:58, inspirând o atmosferă capricioasă, magică! Creativitatea şi romantismul curg.

20491 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 7 Aprilie. Luna plină în Balanţă ne scufundă mai adânc în ego. Unele zodii îşi gestionează cu greu emoţiile

HOROSCOP Vineri, 7 Aprilie 2023

HOROSCOP 7 Aprilie - Berbec

Luna intră în Scorpion astăzi, ceea ce ar putea să vă găsească la organizarea facturilor, dar este puţin probabil ca ziua dvs. să fie cheltuită doar cu documente sau responsabilităţi. Venus în Taur se amestecă şi cu Neptun în Peşti, care ar putea aduce romantism sau un cadou special! 

HOROSCOP 7 Aprilie - Taur

Luna intră în Scorpion astăzi şi luminează sectorul relaţional al hărţii tale. Sunt încurajate conexiunile sociale pe măsură ce planeta ta dominantă Venus, care se află în semnul tău, se amestecă cu Neptun în Peşti. Ai putea întâlni pe cineva care să te inspire astăzi.

HOROSCOP 7 Aprilie - Gemeni

Luna intră în Scorpion, inspirându-vă să vă abordaţi lista de lucruri de făcut, dar atenţia dvs. nu se va concentra doar pe sarcinile banale de astăzi, datorită conectării lui Venus în Taur cu Neptun în Peşti. S-ar putea să vă bucuraţi de artă frumoasă sau să fiţi răvăşit de un partener romantic. Te poţi simţi deosebit de plin de farmec în acest moment şi s-ar putea să te bucuri de lumina reflectoarelor!

HOROSCOP 7 Aprilie - Rac

Luna intră în semnul de apă Scorpion, unde luminează sectorul de romantism şi creativitate al hărţii tale şi într-adevăr, starea de spirit este deosebit de capricioasă, iubitoare şi artistică, deoarece Venus în Taur se amestecă cu planeta fanteziei, Neptun, în Peşti. Curge o atmosferă de vis, din altă lume.

HOROSCOP 7 Aprilie - Leu

Luna intră în Scorpion astăzi, unde luminează sectorul casnic şi familial al hărţii dvs. Aveţi dispoziţia de a vă simţi confortabil acasă. Venus în Taur se amestecă cu Neptun în Peşti, ceea ce ar putea aduce un cadou încântător sau un sprijin semnificativ în calea ta.

HOROSCOP 7 Aprilie - Fecioară

Luna intră astăzi în Scorpion, fapt ce încurajează comunicarea. Venus se amestecă cu Neptun visător din Peşti, care te poate găsi pe tine şi un partener în ipostaze tandre!

HOROSCOP 7 Aprilie - Balanţă

Luna intră astăzi în Scorpion, unde aprinde sectorul hărţii tale care guvernează bogăţia şi securitatea. Planeta ta conducătoare, Venus, se află în Taur şi se conectează cu Neptun în Peşti. Te vei bucura de o atmosferă magică şi plină de farmec astăzi!

HOROSCOP 7 Aprilie - Scorpion

Luna intră azi în semnul tău, Scorpion! Fă-ţi timp pentru a te răsfăţa. Romantismul şi creativitatea curg pe măsură ce Venus în Taur se amestecă cu Neptun în Peşti. Se pot forma legături profunde, spirituale!

HOROSCOP 7 Aprilie -  Săgetător

Încetineşte şi odihneşte-te când luna intră în Scorpion. Venus din Taur se amestecă cu Neptun din Peşti, inspirând o atmosferă afectuoasă, confortabilă şi plină de compasiune. 

HOROSCOP 7 Aprilie - Capricorn

Luna intră în Scorpion, care luminează sectorul de prietenie al diagramei tale şi încurajează conexiunea cu cei din jur. Romantismul curge pe măsură ce Venus în Taur se conectează cu Neptun în Peşti şi poate avea loc o descoperire creativă!

HOROSCOP 7 Aprilie - Vărsător

Concentrarea ta se îndreaptă către cariera pe măsură ce luna intră în Scorpion. Venus în Taur se amestecă cu Neptun în Peşti, ceea ce vă poate aduce un cadou spectaculos. Oamenii se pot simţi deosebit de plini de compasiune în acest moment.

HOROSCOP 7 Aprilie - Peşti

Luna intră astăzi în Scorpion, semn că te-ai putea pregăti să plănuieşti o excursie mult aşteptată. Venus în Taur se conectează cu planeta voastră dominantă Neptun. Urmează să aveţi o discuţie profundă şi importantă cu cineva special.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici