IEŞI PE PLUS, joi, ora 12:00. Totul despre cum să-ţi administrezi eficient banii. Cum şi în ce să investeşti economiile. Marius Ghenea, antreprenor şi investitor, vine cu răspunsuri

  • Ce procent din venituri ar trebui să punem deoparte lunar?
  • Care sunt greşelile pe care le fac antreprenorii aflaţi la început de drum?
  • Marius Ghenea, invitatul emisiunii de joi, va vorbi despre cum trebuie să îţi gestionezi economiile, dar şi investiţiile.
1568 afişări
Imaginea articolului IEŞI PE PLUS, joi, ora 12:00.  Totul despre cum să-ţi administrezi eficient banii. Cum şi în ce să investeşti economiile. Marius Ghenea, antreprenor şi investitor, vine cu răspunsuri

IEŞI PE PLUS, joi, ora 12:00

„Ieşi pe plus” este o nouă emisiune realizată de către Mediafax în parteneriat cu CEC Bank. Joi, de la ora 12:00, LIVE, a doua ediţie îl are invitat pe Marius Ghenea, antreprenor, investitor şi partener în cadrul fondului de venture capital Catalyst România (3TS Capital Partners).

La ce trebuie să te uiţi dacă investeşti într-un apartament pe litoral pe care vrei să îl închiriezi? Marius Ghenea îţi spune cum trebuie să îţi gestionezi economiile, dar şi investiţiile, pentru a avea un randament bun.


Ce procent din venituri ar trebui să punem deoparte lunar?


Care sunt cel mai frecvent întâlnite greşeli pe care le facem în ceea ce priveşte administrarea bugetului personal?


Ce ar trebui să facă cu banii pe care îi pune deoparte un angajat cu salariul mediu din România, de aproximativ 3.500 de lei net?


Care sunt greşelile pe care le fac antreprenorii aflaţi la început de drum?

Investitor în mai mult de 30 de business-uri de-a lungul timpului, Marius Ghenea povesteşte despre cum îşi gestionează timpul în vremea ”work from home”, dar şi despre lecţiile de educaţie financiară învăţate de proprii săi copii, la o şcoală care oferă o programă şcolară pe modelul britanic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici