Baschet feminin 3x3. România încheie evoluţia la Tokyo 2020, învinsă de Franţa la Jocurile Olimpice

  • România a pierdut marţi dimineaţă ultimul meci disputat în competiţia de baschet feminin 3x3.
  • Reprezentantele tricolore au fost învinse de Franţa cu 22-12.
  • Echipa României a câştigat un singur meci, cu Mongolia, din cele 7 partide disputate la Tokyo 2020.
  • A fost ultima evoluţie a echipei României.
202 afișări
Imaginea articolului Baschet feminin 3x3. România încheie evoluţia la Tokyo 2020, învinsă de Franţa la Jocurile Olimpice

Pentru calificarea în faza următoare a competiţiei, România trebuia să se claseze cel puţin pe locul 6.

Echipa României, alcătuită din Sonia Ursu, Ancuţa Stoenescu, Gabriela Mărginean şi Claudia Cuic, s-a clasat în cele din urmă pe locul 7, ratând calificarea în faza următoare a turneului olimpic.

România a fost învinsă în grupă de China, Japonia, Italia, Statele Unite, reprezentanta Comitetului Olimpic Rus şi Franţa, câştigând singurul meci, în faţa Mongoliei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici