VIDEO Tokyo 2020. Înotătorul David Popovici s-a calificat în semifinala probei de 100 m liber la Jocurile Olimpice

  • David Popovici a terminat pe locul 4 seria a 9-a a calificărilor din proba de 100 metri liber de la Jocurile Olimpice.
  • Sportivul în vârstă de 16 ani a fost cronometrat cu timpul de 48.03
  • Astfel, Popvici s-a calificat în semifinala probei, cu al 8-lea timp al probei.
1675 afișări
Imaginea articolului VIDEO Tokyo 2020. Înotătorul David Popovici s-a calificat în semifinala probei de 100 m liber la Jocurile Olimpice

FOTO: Instagram @chlorinedaddy

Semifinalele vor avea loc miercuri dimineaţă de la ora 04.30. Opt concurenţi din cei 16 se vor califica în finală, în ordinea timpilor realizaţi.

Popovici este deţinătorul celui mai bun timp al sezonului cu timpul de 47.30, record mondial de juniori, cu o secundă mai bun decât timpul realizat marţi.

VEZI AICI VIDEO David Popovici, după performanţa de la Jocurile Olimpice 2020: „Îmi place să spun că sunt al patrulea cel mai bun din lume”

 

Popovici a postat un mesaj pe Facebook în care a scris: „Vă mulţumesc pentru energia pozitivă şi toate gândurile bune pe care le simt de aici, din Tokyo. Sunt mândru ca sunt român!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici