JURNAL MADALINA BUCUR  Am COVID-19, dar mă bucur de viaţă. Ep.3: Cum au evoluat simptomele în fiecare zi

  • Covid 19 mi-a furat concentrarea, am pierderi de memorie, iar gustul şi mirosul nu au revenit
  • Au trecut 8 zile de la primele simptome şi încă mai descopăr senzaţii noi în corp şi mă tem ca nu cumva să apară repercusiuni peste câteva luni
  • O doctoriţă mi-a spus ca boala este vicleană şi îţi poate agrava starea de sănătate chiar şi în a 10-a zi
22907 afișări
Covid 19 m-a surprins zilnic cu alte simptome. Iniţial, după cum v-am povestit în primul episod, mă simţeam obosită, tuşeam şi aveam dureri de cap. A doua zi, după internare, am avut o durere în zona nasului, simteam că inspir spini. 
 
Mă arde efectiv când inspir aer, mă doare mai ales nara dreaptă şi mă râcâie în gât, transpir în continuu, asta e senzaţia pe care o am, ma simt puţin înfundată.
 
A treia zi m-am trezit cu dureri de urechi şi aveam o senzaţie de iritare în gât, nu mai aveam forţă, ma concentram foarte greu şi aveam pierderi de memorie. În a patra zi au început durerile musculare, mă dureau spatele, picioarele, aveam crampe musculare mai ales în zona picioarelor. În a cincea zi, dimineaţa, am ridicat ochii în oglindă şi în momentul ăla m-am speriat cel mai tare pentru că mi-am văzut efectiv desenul venelor pe piept, mi-am privit mâinile picioarele, se vedeau foarte tare venele. MUSCA Un medic mi-a spus că sunt bine hidratată, un altul că fac alergie la unul dintre medicamentele pe care le primesc, iar al treilea a anulat părerea celui de-al doilea medic. Deci nu ştiam şi nimeni nu ştia, nici măcar medicii pentru că este totul nou pentru ei. 
 
Între timp, am rămas fără gust şi miros. Este cumplit să primeşti mâncare şi să nu poţi să simţi nici miros, nici gust, mănânci pentru că îţi cere organismul şi doar de acolo poţi să îţi iei energie. Nu am nicio restricţie, mănânc orice, primesc de aici din spital, mai sun şi oameni care îmi cumpără ce mi-e poftă. Totul este foarte strict, pachetul se lasă la poartă, pe un bilet se scrie numele, pavilionul, etajul şi salonul şi apoi este adus aici de o doamnă asistentă sau o doamnă infirmieră, care sunt complet echipate.
 
Medicii de aici spun că pot apărea complicaţii şi în a  opta a şi în a zecea zi, rămânem sub supravegherea specialiştilor, iar în următorul episod o să îţi povestesc despre tratamentul pe care îl primesc aici şi cum s-a schimbat el între timp.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici