Alina Bica rămâne arestată în Italia până la momentul extrădării sale în România

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, prinsă în Italia şi arestată, rămâne în custodia Poliţiei italiene până în momentul în care va fi extrădată în România, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

2393 afișări
Imaginea articolului Alina Bica rămâne arestată în Italia până la momentul extrădării sale în România

Alina Bica rămâne arestată în Italia până când va fi extrădată în România FOTO Victor Ciupuligă

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, prinsă, vineri, în Italia se află în custodia Poliţiei.

Surse apropiate anchetei au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Alina Bica rămâne arestată până când va fi extrădată în România.

Alina Mihaela Bica era urmărită internaţional în baza Mandatului European de Arestare emis de Tribunalul Bucureşti, pentru favorizarea făptuitorului. Aceasta are de executat 4 ani închisoare.

În aceeaşi zi în care a fost prinsă Alina Bica, a fost prins, tot în Italia, şi omul de afaceri Ioan Bene, care era urmărit internaţional în baza Mandatului European de Arestare emis de Tribunalul Bucureşti, pentru fals sub înscrisuri sub semnatură privată, dare de mită, evaziune fiscală. Acesta are de executat 6 ani şi 2 luni închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici