Video Deţinuţii îţi spun să stai în casă: „Evitaţi să ajungeţi alături de noi”

  • Administraţia Naţională a Penitenciarelor a lansat campania „Staţi în casă! Împreună putem reuşi”
  • Într-un video de promovare a campaniei apar deţinuţi de la Rahova sau de la centre educative, care îţi atrag atenţia că trebuie să stai în casă
  • „Aşa cum rezistăm noi aici, aşa puteţi rezista şi voi câteva zile”, spune un tânăr închis la centrul educativ Buziaş
537 afișări
Dacă nu iei în serios poliţia sau medicii atunci când îţi spun să stai acasă, poate asculţi deţinuţii. Administraţia Naţională a Penitenciarelor a lansat o campanie „Staţi în casă! Împreună putem reuşi” în contextul epidemiei de coronavirus. ANP promovează un video în care deţinuţii atrag atenţia cetăţenilor că trebuie să stea în case. 
 
„Într-un moment în care ducem o luptă comună, aceea a responsabilităţii, vă propunem mesajul celor care şi-au pierdut libertatea. Nu îi blamaţi, nu acum! Ascultaţi-le mesajul!”, este mesajul ANP.
 
Deţinuţi de la Rahova sau de la centrul educativ Buziaj, medici şi angajaţi ai ANP apar în filmare în diferite ipostaze. 
 
„Sunt Florin. Sunt în centrul educativ Buziaş cam de vreun an. Aşa cum rezistăm noi aici, aşa puteţi rezista şi voi câteva zile sau săptămâni”, spune un tânăr din filmarea ANP. 
 
„Lipsa de libertate este destul de greu de suportat. Vă înţelegem foarte bine. Este greu. Staţi în casă, aşa veţi evita să ajungeţi alături de noi”, spune alt tânăr. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici