MAE anunţă că Guvernul nu va contesta decizia prin care CEDO i-a dat dreptate Laurei Kovesi

  • Guvernul nu va contesta decizia CEDO în cauza Kovesi vs România.
  • În următoarele şase luni, autorităţile trebuie să vină cu un plan de măsuri pentru implementarea deciziei.
  • Kovesi a sesizat CEDO în legătură cu modul în care a fost revocată de la conducerea DNA în decembrie 2018.
318 afișări
Imaginea articolului MAE anunţă că Guvernul nu va contesta decizia prin care CEDO i-a dat dreptate Laurei Kovesi

Printr-un comunicat de presă, Ministerul Afacerilor Externe anunţă că Guvernul nu va contesta hotărârea CEDO în cazul Kövesi c. România, prin retrimiterea  la Marea Cameră a Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO). 

Contestaţia deciziei luate de CEDO la 5 mai putea fi făcutâ până astăzi, cel târziu, însă ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a decis să nu facă acest lucru, la propunerea Agentului Guvernamental pentru CEDO.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici