Percheziţii DNA la Serviciul Rutier Botoşani. Surse: Au loc percheziţii şi în locuinţele unor poliţişti

Procurorii DNA au descins miercuri dimineaţa la sediul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Botoşani.

475 afișări
Imaginea articolului Percheziţii DNA la Serviciul Rutier Botoşani. Surse:  Au loc percheziţii şi în locuinţele unor poliţişti

Percheziţii DNA la Serviciul Rutier Botoşani. Surse: Au loc percheziţii şi în locuinţele unor poliţişti

Potrivit unor surse juridice, percheziţii au loc la sediul Serviciului Rutier Botoşani, dar şi la locuinţele unor poliţişti.

Ancheta este desfăşurată de DNA-Serviciul Teritorial Suceava.

Sursele citate susţin că ar fi vizaţi mai mulţi poliţişti, dar DNA nu a oferit detalii despre acţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici