Procesul lui Bivolaru, amânat

Procesul lui Gregorian Bivolaru, liderul Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA) a fost din nou amânat, luni, de instanţa Tribunalului Bucureşti, până la 23 noiembrie, printre motivele acestei decizii fiind şi cel legat de citarea acestuia în Suedia, unde a obţinut azil politic.

1 afișare
Imaginea articolului Procesul lui Bivolaru, amânat

Procesul lui Bivolaru, amânat

La termenul de luni, avocata lui Bivolaru, Mihaela Mâţu, a solicitat citarea clientului ei în Suedia prin intermediul Poştei Române.

Totodată, instanţa a ajuns la concluzia că, în cazul în care ceilalţi inculpaţi continuă să nu se prezinte sau să-şi trimită apărători, instanţa va apela la Baroul Bucureşti pentru desemnarea unor avocaţi din oficiu.

Procesul a mai fost amânat la începutul lunii august, din cauza neprezentării unora dintre cele 21 de persoane acuzate şi a faptului că nici nu şi-au desemnat apărători.

Potrivit acuzării, liderul MISA Gregorian Bivolaru, prin abuzul de autoritate spirituală pe care o exercita asupra mai multor persoane, a făcut trafic de persoane, propagandă naţionalist-şovină, a instigat la ultraj şi la tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici