Şapte proxeneţi din Argeş, ridicaţi după ce au obligat mai multe minore să se prostitueze prin metoda Loverboy

  • Şapte proxeneţi din Argeş au fost ridicaţi miercuri de poliţişti şi DIICOT după ce au obligat mai multe minore să se prostitueze.
  • Proxeneţii au închiriat o locuinţă în Piteşti şi cereau între 100 şi 300 de lei pentru fiecare act sexual cu fetele.
791 afișări
Imaginea articolului Şapte proxeneţi din Argeş, ridicaţi după ce au obligat mai multe minore să se prostitueze prin metoda Loverboy

Şapte proxeneţi din Argeş, ridicaţi după ce au obligat mai multe minore să se prostitueze

Procurorii DIICOT Piteşti şi poliţiştii au efectuat opt percheziţii în judeţul Argeş, la locuinţele unor persoane suspectate de trafic de minori, complicitate la trafic de minori, proxenetism, efectuare fără drept de operaţiuni comerciale cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive şi trafic de droguri de risc.

În perioada februarie – noiembrie 2020, sub pretextul unor relaţii de iubire şi prin promisiuni de întemeiere a unei familii, suspecţii au recrutat mai multe minore pe care le-au găzduit într-o locaţie din Piteşti, în scopul exploatării acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei.

Inculpaţii erau cei care se ocupau de închirierea locaţiei în care fetele erau obligate să practice prostituţia, postau anunţuri pe diferite site-uri de profil în vederea atragerii de clienţi şi stabileau tariful practicat de fiecare minoră, acesta variind între 100 şi 300 lei, în funcţie de durata şi natura actului sexual.

Unii suspecţi se ocupau şi de vânzare de droguri de risc către consumatori din Argeş.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate un grinder, un cântar electronic, 2 grame de substanţă susceptibilă a fi drog de mare risc, mai multe telefoane mobile, cartele telefonice şi suporţi externi de memorie.

La sediul DIICOT Piteşti sunt audiate şapte persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici