Surse: Sorin Oprescu a părăsit România în urmă cu două săptămâni prin vama Giurgiu

Fostul primar general Sorin Oprescu, dat vineri în urmărire naţională pentru că nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare, a plecat din România în urmă cu două săptămâni, pe la Vama Giurgiu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

5018 afișări
Imaginea articolului Surse: Sorin Oprescu a părăsit România în urmă cu două săptămâni prin vama Giurgiu

Surse: Sorin Oprescu a părăsit România în urmă cu două săptămâni prin vama Giurgiu

Sorin Oprescu a plecat din ţară în urmă cu două săptămâni, cu maşina. El a ieşit din România pe la Vama Giurgiu, au spus surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Sursele au precizat că în urmă cu două săptămâni nu exista niciun motiv legal pentru ca Sorin Oprescu să fie oprit din drumul său.

Vineri, când au fost să pună în aplicare mandatul de arestare, după ce a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliul declarat pe fostul primar general.

Sorin Oprescu a fost dat în urmărire.

Fostul primar general Sorin Oprescu a fost condamnat, vineri, definitiv, la 10 ani şi 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupţie. Oprescu a fost trimis în judecată în 2015 pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici