Un poliţist din Olt a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat, la data săvârşirii faptelor şef de post în cadrul IPJ Olt, pentru trafic de influenţă şi luare de mită.

603 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Olt a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Un poliţist din Olt a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Potrivit procurorilor, în 3 decembrie 2020, la nivelul Serviciului Judeţean Anticorupţie Olt a fost înregistrat denunţul unei persoane cu privire la faptul că poliţistul i-a pretins o sumă de bani în scopul soluţionării favorabile a unui dosar penal în care aceasta era cercetată.

Poliţistul i-ar fi promis persoanei respective şi că va interveni pe lângă procurorul care supraveghea urmărirea penală, pentru a aproba propunerea făcută de lucrătorul de poliţie judiciară.

În 17 decembrie 2020, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, poliţiştii l-au prins în flagrant pe poliţist imediat după ce a primit 750 euro de la persoana denunţătoare.

În seara aceleiaşi zile, poliţistul a fost reţinut, iar a doua zi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În 23 decembrie, Curtea de Apel Craiova a respins contestaţia formulată de inculpat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici