Un poliţist, un medic şi un asistent medical, condamnaţi după ce au vrut să scape un şofer beat

  • Un poliţist, un medic de gardă şi un asistent medical au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare.
  • Decizia definitivă vine după ce au încercat să ajute un şofer beat.
  • Aceştia au acceptat ca, în locul bărbatului, să îi fie recoltat sânge mamei lui.
304 afișări
Imaginea articolului Un poliţist, un medic şi un asistent medical, condamnaţi după ce au vrut să scape un şofer beat

Un poliţist din Maramureş, un medic de gardă şi un asistent medical au vrut să scape un infractor de dosar penal, dar s-au ales ei cu condamnări definitive. Ei au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare după ce au ajutat un bărbat care fusese prins băut la volan.

Cei trei au acceptat ca în locul bărbatului să îi fie recoltat sânge mamei acestuia, pentru stabilirea alcoolemiei. 

Apoi, agentul de poliţie a scris în procesul-verbal că mostra de sânge a fost recoltată de la suspect. 

CARTON, sursa: DGA (Direcţia Generală Anticorupţie)

”Suspectul era cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi ar fi trebuit să îi fie recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, sens în care poliţistul a consimţit ca aceste probe să fie recoltate de la mama suspectului (martor în cauză) şi nu de la persoana care a săvârşit fapta,” a precizat Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici