Un român căutat de FBI a fost prins de poliţia din Capitală

Un român căutat de FBI pentru înşelăciuni, spălare de bani şi falsificare de paşapoarte a fost prins de poliţiştii Secţiei 2 din Bucureşti.

1480 afișări
Imaginea articolului Un român căutat de FBI a fost prins de poliţia din Capitală

„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 au depistat o persoană pe numele căreia este emis un mandat de arestare provizorie de către autorităţile judiciare FBI – SUA. În jurul orei 12:30 cei doi poliţişti l-au depistat pe bărbatul de 40 de ani, cercetat de autorităţile americane pentru săvârşirea infracţiunilor de asociere în vederea săvârşirii de înşelăciuni prin mijloace electronice, spălare de bani, falsificare de paşapoarte şi trafic cu mărci de servicii contrafăcute”, anunţă un comunicat.

Dumitru Daniel Bosogioiu era căutat de FBI din 2012, recompensa pentru informaţii care ar duce la arestarea sa fiind de 750.000 de dolari.

"Victimelor li se cerea să transfere bani în conturi bancare frauduloase, din care sumele erau transmise conducătorilor organizaţiei, în România. Este posibil ca această conspiraţie să fi cauzat victimelor din SUA pierderi de milioane de dolari", preciza Departamentul de Stat, în 2014.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici