Un violator eliberat recent şi-a ucis victima care l-a denunţat. Motivul pentru care a fost eliberat bărbatul

  • Un bărbat din SUA acuzat de viol şi-a ucis victima după ce a ieşit din închisoare
  • Ibrahim E. Bouaichi a fost acuzat de viol, sodomie, strangulare, răpire şi furt
  • Bărbatul a fost eliberat din cauza pandemiei
8710 afișări
Imaginea articolului Un violator eliberat recent şi-a ucis victima care l-a denunţat. Motivul pentru care a fost eliberat bărbatul

Ibrahim E. Bouaichi, în vârstă de 33 de ani, a fost pus sub acuzare în decembrie pentru viol, sodomie, strangulare, răpire şi furt. Acuzatoarea sa, Karla Elizabeth Dominguez, a mărturisit că a fost violată în apartamentul ei în luna octombrie şi l-a denunţat la poliţie.

Avocaţii apărării au invocat faptul că pandemia ar putea pune în pericol viaţa lui Bouaichi, care nu se afla în condiţii propice de detenţie. Acesta a fost eliberat pe o cauţiune de 250.000 de dolari cu condiţia de a nu-şi părăsi domiciliul, cu excepţia întâlnirilor cu avocaţii sau oficialii stabiliţi din caz. Deşi era cunoscut drept un individ periculos, judecătorul i-a aprobat eliberarea.

Pe 29 iulie a ucis-o cu sânge rece pe Dominguez în faţa apartamentului ei, prin împuşcare. După mai multe căutari şi o urmărire cu maşina, poliţiştii l-au recuperat Bouaichi după ce acesta s-a împuşcat şi a intrat în mod deliberat cu maşina într-un copac. Agresorul se află în stare gravă la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici