Video VIDEO Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, audiat la Secţia de anchetă a magistraţilor în dosarul Codruţei Kovesi

Fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, a ajuns joi la Secţia de anchetare a magistraţilor, pentru audieri în dosarul Laurei Codruţa Kovesi privind extrădarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

1219 afișări

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Florian Coldea urmează să fie audiat de către procurorii Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) în data de 16 mai. Audierea sa ar urma să aibă loc în dosarul Laurei Codruţa Kovesi, privind extrădarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Fostul prim adjunct al Serviciului Român de Informaţii s-a prezentat, pe 22 aprilie, la registratura Secţiei pentru a-şi ridica citaţia aferentă audierii.

În dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, Kovesi are calitatea de inculpat, fiind acuzată de mai multe fapte.

Pe 28 martie, Laura Codruţa Kovesi a fost plasată sub control judiciar de către Secţia de anchetă a magistraţilor, însă măsura a fost contestată în instanţă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus ulterior revocarea măsurii controlului judiciar, decizia fiind definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici