A murit singurul actor care mai trăia din distribuţia „Pe aripile vântului”

Mickey Kuhn, singurul actor care mai trăia din distribuţia filmului „Pe aripile vântului”, a murit la 90 de ani.

3992 afișări
Imaginea articolului A murit singurul actor care mai trăia din distribuţia „Pe aripile vântului”

Mickey Kuhn l-a interpretat în filmul "Pe aripile vântului" pe tânărul Beau Wilkes.

Soţia sa, Barbara Kuhn, a făcut anunţul pentru „The Hollywood Reporter”.

Mickey Kuhn avea 90 de ani şi a murit într-un ospiciu din Florida duminică.

După moartea actriţei Olivia Mary de Havilland, în 2020, Kuhn a rămas singurul supravieţuitor din distribuţia filmului "Pe aripile vântului", regizat de Victor Fleming şi bazat pe romanul lui Margaret Mitchell, în care l-a interpretat pe Beau Wilkes, fiul Oliviei de Havilland şi al lui Leslie Howard din film.

Pe lângă acest rol, actorul a mai apărut în „Juarez” cu Bette Davis, "A Tree Grows in Brooklyn" şi "Red River", în rolul fiului adoptiv al lui John Wayne.

Născut la 21 septembrie 1932 în Qaukegan, Illinois, avea doar şase ani când a interpretat personajul din „Pe aripile vântului”, după ce a câştigat rolul în faţa a peste 100 de copii la audiţii.

Participarea sa la filmul "Un tramvai numit dorinţă", din 1951, l-a apropiat din nou de Vivien Leigh, icoana din "Pe aripile vântului", pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare. Mickey Kuhn a participat la ambele filme în care actriţa, care a murit în urmă cu 55 de ani, a câştigat un Oscar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici