Adelina Pestritu a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Vedeta este internată într-un spital din Capitală

  • Adelina Pestriţu este internată la un spital din capitală
  • Frumoasa mămică va sta departe de fetiţa ei, Zeny, în vârstă de doar 2 ani
  • Adelina a câştigat anul trecut premiu pentru cel mai bun influencer român
17030 afișări
Imaginea articolului Adelina Pestritu a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Vedeta este internată într-un spital din Capitală

FOTO: Instagram @adelina.pestritu

Adelina Pestriţu s-a îmbolnăvit de COVID-19. Influenceriţa a postat aseară la ora 23:37 pe Instagram stories o filmare în care te anunţă că din păcate a intrat în contact cu o persoană pozitivă fără să ştie că aceasta este purtătoare de virus. Adelina este o femeie foarte activă, în ultima perioadă a făcut numeroase şedinţe foto, s-a antrenat în sala de fitness şi a încercat să se protejeze cât mai mult însă virusul a ajuns la ea. După ce a rămas fără gust şi miros şi-a dat seama că ar fi bine să se testeze de COVID-19.

Soţul Adelinei este negativ, însă Adelina spune că toată familia va fi testată pentru siguranţă. Chiar dacă este o femeie puternică, Adelina a încheiat acest mesaj cu lacrimi în ochi.

Adelina Pestriţu: N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu Covid, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros, mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv, deocamdată starea mea de sănătate este bună. Şi vreau să vă mai spun un lucru, ce situaţie...îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm mască în continuare, da?

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici