Basistul Matthew Seligman, colaborator al lui David Bowie, a murit din cauza Covid-19, la 64 de ani

  • Basistul Matthew Seligman, colaborator al lui David Bowie, a murit după ce s-a îmbolnăvit cu Covid-19, la 64 de ani
  • Anunţul a fost făcut pe Facebook de un apropiat al artistului, muzicianul Thomas Delby.
  • Seligman era internat la Spitalul St. George Universiy, din Londra.
241 afișări
Imaginea articolului Basistul Matthew Seligman, colaborator al lui David Bowie, a murit din cauza Covid-19, la 64 de ani

Basistul Matthew Seligman, colaborator al lui David Bowie, a murit din cauza coronavirusului, la 64 de ani

Basistul Matthew Seligman, care mai târziu a devenit avocat, ar fi luat virusul după ce şi-a vizitat fratele care era internat în spital şi care recent a decedat din cauza unor motive ce nu au legătură cu noul coronavirus, potrivit The Guardian.
 
Basistul se afla în comă indusă de două săptămâni, din cauza infecţiei, iar vineri, acesta a suferit un accident vascular cerebral.
 
Matthew Seligman s-a alăturat trupei lui David Bowie în 1985, pentru concertul Live Aid, a participat la înregistrările coloanei sonore a filmului din 1986 „Labyrinth” şi a făcut parte din trupa Soft Boys, din 1979.
 
„Toată lumea se duce, dar niciunul dintre noi nu se aştepta ca Matthew să ne părăsească atât de brusc pentru totdeauna. Este ciudat şi foarte trist să vorbim despre el la trecut”, a scris liderul trupei, Robyn Hitchcock, pe Facebook.
 
Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici