Brooklyn Beckham şi-a cerut iubita în căsătorie la doar 21 de ani/Reacţia părinţilor săi

  • Fiul cel mare al lui David şi Victoria Beckham este pregătit să facă marele pas.
  • Brooklyn a cerut-o în căsătorie o pe iubita lui, Nicola, la doar 21 de ani.
  • „Nu am putea fi mai fericiţi de atât, vă dorim multă dragoste şi o viaţă fericită împreună”. a fost mesajul postat de Victoria Beckham.
1204 afișări
Imaginea articolului Brooklyn Beckham şi-a cerut iubita în căsătorie la doar 21 de ani/Reacţia părinţilor săi

Brooklyn Beckham şi-a cerut iubita în căsătorie la doar 21 de ani FOTO Captură Insta/Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham a decis să facă marele pas în viaţă şi să îşi întemeieze o familie mai devreme ca parinţii lui, David şi Victoria Beckham. În urmă cu două săptămâni, Brooklyn a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, actriţa Nicola Peltz, însă au decis abia acum să dezvăluie marele eveniment.

Fiul cel mare a soţilor Beckham a postat o fotografie pe instagram în care apare alături de logodnica lui iar la descrierea pozei acesta a scris: ,,În urmă cu două săptămâni am cerut-o în căsătorie pe jumătatea mea iar ea a spus DA. Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soţ şi tătic într-o zi.”

„Abia aştept să-mi petrec restul zilelor alături de tine!”, a fost replica iubitei pe contul său de Instagram.

Reacţiile n-au lipsit nici din partea soţilor Beckham: ,,Nu am putea fi mai fericiţi de atât, vă dorim multă dragoste şi o viaţă fericită împreună” a scris şi Victoria .

Brooklyn şi newyorkeza Nicola au început să formeze un cuplu la finalul anului 2019, iar după 8 luni au decis să se logodească. Nicola are 24 de ani şi este mai mare ca Brooklyn cu 4 ani, însă acest detaliu nu reprezintă un impediment, Victoria este mai mare ca David cu un an, iar la nunta lor a avut aceeaşi vârstă pe care o are iubita lui Brooklyn acum.

În mod cert: ,,Love is in the air!”

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici